Μούφα η… θαλαμηγός του Τσίπρα

0
68

Ποικίλες συζητήσεις έχει προκαλέσει στον πολιτικό κόσμο και φυσικά στα social media η επίσκεψη-αστραπή του Αλέξη Τσίπρα στο νησί της Μήλου.

Οχι φυσικά γιατί έκανε μια μίνι-απόδραση ανήμερα Δεκαπενταύγουστου αλλά γιατί, όπως ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης, έφτασε στο νησί με ιδιωτικό σκάφος. Κάποιοι μίλησαν μάλιστα για «θαλαμηγό» προκαλώντας σειρά σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το μέγαρο Μαξίμου δεν έχει σχολιάσει ακόμη το περιστατικό. Χρήστες κοινωνικών δικτύων ανακάλυψαν από τον προσωπικό λογαριασμό του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη στο facebook φωτογραφία από το σκάφος που έχει. Η σχετική φωτό που έχει αναρτήσει είναι από πέρσι και τον απεικονίζει στο σκάφος του. Πρόκειται για ένα μικρού μήκους φουσκωτό με το όνομα «Ωρα», που πόρρω απέχει από θαλαμηγό.

Ο βουλευτής συνόδευε τον Αλέξη Τσίπρα στην Μήλο και εικάζεται ότι με αυτό το σκάφος πήγαν στο νησί.

Πάντως βουλευτές, όπως ο Αδωνις Γεωργιάδης έκαναν ειρωνικά σχόλια στο twitter.

«Θυμάστε πόσα εγκώμια ακούγαμε για την επιλογή του @atsipras να ταξιδέψει στην οικονομική θέση;…τώρα με το γιοτ; Τσιμουδιά…υποκριτές…» έγραψε.

Ενώ χθες είχε αναρτήσει το εξής:

Οι δικαιολογίες των Αριστερών για την βόλτα του @atsipras με το ιδιωτικό γιοτ είναι από αστείες έως γελοίες…όλα εδώ πληρώνονται!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ