"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Μπροστά στο… ναρκοπέδιο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μια καλή ευκαιρία περίμεναν οι Βλαχογιάννης-Ταμήλος για να υπενθυμίσουν στον Σκρέκα ότι η πολιτική του ανέλιξη δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα.Οι δύο Τρικαλινοί βουλευτές επέλεξαν να βάλουν την υπογραφή τους σε κοινή ερώτηση για την επερχόμενη άρση προστασίας της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς.
Το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι απλώς καυτή πατάτα, αλλά …καυτό σίδερο, καθώς δεν είναι από εκείνα που μπορεί κανείς να τα χειριστεί εύκολα ακόμα και αν είναι υπουργός Ανάπτυξης.
Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση δεν έχει περιθώριο να υπερβεί τα συμπεφωνημένα με την τρόϊκα και ως εκ τούτου δεν τολμά να νομοθετήσει εκ νέου γα την προστασία της πρώτης κατοικίας.
Από την Πρωτοχρονιά και πέρα όλα επαφίενται στην καλή διάθεση των τραπεζών, που υπόσχονται να μην πειράξουν το σπίτι κανενός δανειολήπτη μέσα στο 2015. Η ψυχολογική πίεση, όμως, δεν… απαγορεύεται, οπότε ο κάθε δυστυχής που θα μπαίνει στην τράπεζα για διακανονισμό του στεγαστικού του θα φεύγει ράκος γιατί ο υπάλληλος θα του υπενθυμίζει με τακτ ότι η προστασία έλαβε τέλος.
Η υπόθεση προσφέρεται, φυσικά, και για πολιτική εκμετάλλευση, όχι μόνο από τους δύο γαλάζιους βουλευτές αλλά από όλο το φάσμα του πολιτικού τόξου.
Επομένως, ο Τρικαλινός υπουργός θα πρέπει να εύχεται να μην στραβώσει κάποια από τις χιλιάδες περιπτώσεις δανειοληπτών που θα κατέληγε να βγει στο σφυρί το σπίτι κάποιου κατεστραμμένου, γιατί τότε θα αντιλαμβανόταν ότι στην πολιτική ο παράδεισος και η κόλαση είναι πολύ κοντά…
εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης