"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Μύλος Ξωτικών – Μόνο εμβολιασμένοι επισκέπτες και εργαζόμενοι

lafarm

Σχετικά άρθρα

Να είναι εμβολιασμένοι όλοι οι επισκέπτες και εργαζόμενοι στα θεματικά χριστουγεννιάτικα πάρκα εισηγούνται οι ειδικοί στην κυβέρνηση, σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Aθανάσιος Εξαδάκτυλος.

O κ. Εξαδάκτυλος, μιλώντας στο MEGA, είπε ότι πρόκειται για εργαζόμενους που θα πιάσουν τώρα δουλειά, ενώ σημείωσε μιλώντας για τα θεματικά αυτά πάρκα «ότι κανείς δεν θέλει να αποτελέσουν εστία μιας νέα αναζωπύρωσης»

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το αν μια περιοχή είναι στο βαθύ κόκκινο,δεν παίζει ρόλο?Τελικα αποφασίσουν για εμάς,χωρίς εμάς οι λοιμωξιολογοι του Κολωνακίου……

  2. Να μας πει ο κύριος Εξαδακτυλος,τα επιπλέον κρούσματα των επισκεπτών, ποιοι θα τα εξετάσουν και που θα νοσηλευτούν?προφανώς οι γιατροί κ το νοσηλευτικό προσωπικο θα γίνουν σαρανταποδαρούσες και θα θα έχουμε διασωληνομενους στον προαύλιο χώρο και στις ταράτσες του νοσοκομειου …

  3. Δάκτυλος του Εξαδάκτυλου,προκειμένου να γίνει ο “μύλος των ξωτικων”… πρώτα η Παγώνη,τώρα ο Εξαδάκτυλος…όλοι στο κόλπο…θα έλθουν όμως αυτοί να μας επισκεφτούν??ασφαλώς και ΟΧΙ..αλλά είναι τα κορόιδα..

  4. Δήμαρχε να κάνεις κάθε βράδυ την προσευχή σου…γιατί αν γίνει καμμία”στραβή” δεν σε σώζει τίποτα ..καμμία συγνώμη…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης