"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.5 C
Trikala

Μ. Ταμήλος «Μήνυμα στην κυβέρνηση να νομοθετεί σοβαρά, η απουσία του Α. Σαμαρά»

lafarm

Σχετικά άρθρα

«Η απουσία Σαμαρά από την ονομαστική ψηφοφορία στην Βουλή επί της τροπολογίας για το θέμα του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, είναι μία προειδοποίηση στην κυβέρνηση ότι πρέπει να νομοθετεί σοβαρά», υποστήριξε στην εκπομπή Θεσσαλικό Περισκόπιο το στέλεχος της Ν.Δ., πρώην βουλευτής Τρικάλων κ. Μιχάλης Ταμήλος.

Τόνισε ότι ο κ. Σαμαράς είναι πρώην πρωθυπουργός και, συνεπώς, δεν υποχρεούται να δίνει εξηγήσεις, ούτε μπορεί να τρέχει στη Βουλή κάθε φορά που η κυβέρνηση νομοθετεί πρόχειρα ή «σε κάθε περίπτωση που ο κάθε Αυγενάκης καταθέτει μία τροπολογία».

Επίσης, ο κ. Ταμήλος μίλησε για αδυσώπητη κόντρα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, πρόσθεσε ότι ο Ολυμπιακός στηρίχθηκε σε άρθρα του αθλητικού νόμου για να προχωρήσει στην καταγγελία, παραδέχθηκε ότι με όσα έγιναν και οι δύο ομάδες βάλλουν κατά της κυβέρνησης, επεσήμανε ωστόσο ότι η τροπολογία κατατέθηκε προκειμένου να μην εκτραχυνθεί η κατάσταση μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

Σε ό,τι αφορά τον ορισμό των δύο μελών της αρμόδιας Επιτροπής από τον κ. Αυγενάκη, χωρίς να τεθεί στη Βουλή, υποστήριξε ότι άλλαξαν δύο μέλη που είχαν οριστεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, με δύο νέους από τη Ν.Δ.

Τέλος, υποστήριξε ότι ο κ. Σαμαράς δεν είναι ένας απλός βουλευτής, αλλά ένας πρώην πρωθυπουργός που δεν μπορεί να παίρνει εντολές από την κυβέρνηση.

ert.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης