"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

Μeganisi Villas : Ένας ιδανικός προορισμός για ήρεμες και ξέγνοιαστες διακοπές

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η πανοραμική θέα της Λευκάδας, του Σκορπιού και των βουνών της Ακαρνανίας, τα διαφορετικά χρώματα του κόκκινου που παίρνει ο ουρανός κατά την ανατολή και το ηλιοβασίλεμα και το καταγάλανο Ιόνιο πέλαγος θα ανταμείψουν ακόμη και τους πιο δύσπιστους επισκέπτες. 
DSC_8336.jpg

Το Meganisi Villas αποτελείται από 3 ανεξάρτητες πολυτελείς βίλες. Βρίσκονται στα βορειοδυτικά του νησιού Μεγανήσι, πολύ κοντά στο χωριό Σπαρτοχώρι και το λιμάνι των Σπηλιών, προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στην αγορά, τα εστιατόρια και τις παραλίες του νησιού.
DSC_8499.jpg

 Οι βίλες είναι χτισμένες 40 μέτρα πάνω από τη θάλασσα, μέσα σε πλούσια βλάστηση και αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για όσους αξίζουν διακοπές με απόλυτη ιδιωτικότητα στο πλαίσιο της ζεστής ελληνικής φιλοξενίας.

DJI_0050.jpg

Μια μικρή απομονωμένη ιδιωτική παραλία απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια μέσα από ένα λιθόστρωτο μονοπάτι. Ο επισκέπτης μπορεί να περπατήσει ανάμεσα σε ελαιόδεντρα και πεύκα για να έχει πρόσβαση στην ακτή της θάλασσας, όπου είναι ένα υπέροχο μέρος για κολύμπι στα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου ή απλά να χαλαρώσετε στην παραλία κάτω από τη φυσική σκιά των δέντρων.
DJI_0078.jpg

 Όλες οι βίλες είναι πλήρως εξοπλισμένες με συσκευές και ηλεκτρικές συσκευές και προσφέρουν πολυτελείς εγκαταστάσεις διαμονής.

 Είναι ένας ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και για όσους αξίζουν πολυτέλεια, ήρεμες και ξέγνοιαστες διακοπές.

Μπορεί να είναι εικόνα φαγητό και εξωτερικοί χώροι


DSC_8401.jpg





ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης