"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.2 C
Trikala

Νέα ήττα με 3-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τρίτη σερί ήττα σε φιλικό προετοιμασίας για τον Α.Ο. Τρίκαλα μετά τη Λαμία και τον Απόλλωνα Λάρισας, αυτή την φορά στα Γιάννινα από τον ΠΑΣ και με βαρύ σκορ 3-0. Ο ΑΟΤ πέρα από κάποιες μικρές εξάρσεις ήταν ακίνδυνος και έδειξε αδυναμίες απέναντι στον πολύ καλό , ορεξάτο, με συνδυασμούς , γκολ και φάσεις ΠΑΣ Γιάννινα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Όπως και στη Λάρισα με τον Απόλλωνα έτσι και στα Γιάννενα ο ΑΟΤ δέχθηκε γκολ με το καλημέρα. Στο 5΄ σε γέμισμα του Κοζορώνη από αριστερά, ο Ακόστα πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Μαμπουλού μπήκε στη διεκδίκηση της μπάλας, αυτή πέρασε και κατέληξε στον Κόντε που από κοντά με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά στο 12΄. Ωραία κίνηση του Μαμπουλού από δεξιά και πάσα στον Δώνη, που ξεμαρκαρίστηκε στο ύψος του πέναλτι, ωστόσο το σουτ του έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Σιδεράκη.
Στο 17′ ακυρώθηκε ως οφσάϊντ εντυπωσιακό γκολ με ψαλιδάκι που πέτυχε ο Μαμπουλού από τον βοηθό Λιόντο.
Κεφαλιά του προωθημένου Μπέριου στο 25′ μετά από κόρνερ του Ακόστα, η μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Σιδεράκη.
Επιθετικός μονόλογος μέχρι αυτό το λεπτό από πλευράς γηπεδούχων, τα Τρίκαλα είχαν παθητικό ρόλο.
Μεγάλη ευκαιρία σε αντεπίθεση στο 29′ για την ομάδα των Τρικάλων . Ο Κουσκουνάς βγήκε τετ α τετ με τον Πασχαλάκη, όμως ο πορτιέρο του ΠΑΣ έσωσε την εστία του από βέβαιη παραβίαση διώχνοντας με το σώμα σε κόρνερ.
Δοκάρι για τα Τρίκαλα στο 32′ με τον Πίντο Λεάντρο. Εκτέλεση φάουλ του Μίγκα από δεξιά, απομάκρυναν οι αμυντικοί του ΠΑΣ και η μπάλα στρώθηκε στον Λεάντρο που έκανε ένα εντυπωσιακό σουτ, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Πασχαλάκη και απομακρύνθηκε.

Μετά τις δύο καλές στιγμές του ΑΟΤ ο ΠΑΣ , έφτασε σε δεύτερο γκολ.
Στο 36΄το 2-0. Αντεπίθεση με τον Κόντε που κέρδισε τις μονομαχίες με επιμονή, μπήκε στην περιοχή και πάσαρε στον Ναδάλες που απέφυγε τον τερματοφύλακα και με ψύχραιμο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Με έξι αλλαγές από πλευράς Τρικάλων, και φάση στο 51΄  άρχισε το δεύτερο ημίχρονο. Μετά από κόρνερ του Γκόλια ο Μπαϊκαρά είχε προβολή από κοντά με την μπάλα να περνά άουτ.
Όμως δεν άργησε να έρθει και το 3-0 για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ζάϊρο στην πρώτη συμμετοχή στα Γιάννινα μετά τον ερχομό του από τον ΠΑΟΚ σκόραρε μετά από πάσα του Ακόστα.Εξαιρετική πάσα του Ακόστα στον κενό χώρο για τον Ζάιρο, ο Βραζιλιάνος «χόρεψε» τον Μουμίν και με φοβερό σουτ έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων για το 3-0.
Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ. Στο 63′ με τον Βιδάλ να πασάρει στον κενό χώρο στον Ζάιρο, αυτός μπήκε στην περιοχή και σούταρε όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Σιδεράκη.
Εκτέλεση φάουλ του Γιάκου στο 69′, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Σιδεράκη.

Καλή στιγμή στο 86′ για τον ΑΟΤ. Ο Σερτζίνιο εκτέλεσε φάουλ ο Περιστερίδης απέκρουσε     η μπάλα έφτασε στον Χασομέρη έκανε την κεφαλιά και ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ μπλόκαρε την μπάλα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης (46΄Περιστερίδης), Ναδάλες, Μπουκουβάλας (82΄Φερφελής), Σκόνδρας, Μπέριος (68΄Μαυροπάνος), Κοζορώνης (46΄Κούτρης), Γιάκος, Ακόστα (82΄Ψαρράς Ι.), Δώνης (58΄Βιδάλ), Κόντε (46΄Ζάϊρο), Μαμπουλού (73΄Ντόλοβατς).

Α.Ο.Τρίκαλα: Σιδεράκης, Νικολακάκης, Τζάκσον (43΄λ.τρ. Γκόλιας), Βέρτζος, Λεάντρο, Σαρακατσάνος, Μουμίν, Μίγκας, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς, Μπαικαρά.
Έπαιξαν και οι : Γιαννιτσάνης, Χασομέρης, Σερτζίνιο, Λαμπάκης, Ριζογιάννης, Δουκάκης, Στογιάνοβιτς, Ράσιτς, Νιάρος

Τα στοιχεία του αγώνα και η φωτό από το  passports.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης