"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Νέα κοκορομαχία…. Αγοραστού – Μπέου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ασυνήθιστα σκληρή ήταν η απάντηση του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού εναντίον της δημοτικής αρχής Βόλου, επίσημης και …ανεπίσημης, για τις επιθέσεις που έχει δεχτεί ο ίδιος το τελευταίο διάστημα οι οποίες, είναι αλήθεια, έχουν ξεφύγει κατά πολύ από τα όρια της δεοντολογίας και της κοσμιότητας.

Ο περιφερειάρχης ανέφερε μιλώντας στη “Θεσσαλία Τηλεόραση” ότι «η σημερινή δημοτική αρχή δεν φρόντισε να εισρεύσει στο Βόλο ούτε ένα ευρώ καθώς κάθε έργο που εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ, ούτε το οραματίστηκε , ούτε το σχεδίασε. Ακόμα και τις μελέτες η διαχειριστική αρχή τις επιμελείται σημειώνοντας πως η περιφέρεια εντάσσει τα έργα της πόλης γιατί η δημοτική αρχή δεν έχει καμία ετοιμότητα.”. Για να προσθέσει φωτογραφίζοντας τον Αχιλλέα Μπέο:

«Υπάρχουν ανίκανοι άνθρωποι που θέλουν να δημιουργήσουν τοξικότητα στην κοινωνία για να επιζήσουν . Ζουν από την τοξικότητα και το διχασμό στην κοινωνία που πρέπει να είναι ενωμένη. Στο Βόλο 400 εκατομμύρια έφερε η περιφέρεια και οι προηγούμενοι δήμαρχοι. Η Περιφέρεια δημιουργεί την Κάρλα και χρηματοδοτεί μικρομεσαίες επιχειρήσεις», είπε, συνεχίζοντας:

«Ο Νάκος, εγώ και ο Σκοτινιώτης ξεμπλοκάραμε τον περιφερειακό. Τις αστικές αναπλάσεις που χρηματοδοτήσαμε στο Βόλο τις σκέφτηκε η σημερινή δημοτική αρχή; Το έργο της ύδρευσης το σκέφτηκαν οι ίδιοι; Τα σχολεία; Ούτε στον ύπνο τους δεν θα βλέπανε τόσα χρήματα γιατί εμείς τα εντάσσουμε στο ΕΣΠΑ και τα χρηματοδοτούμε . Εμείς εντάξαμε και την επέκταση στο ΧΥΤΑ για να αποφασίσουν να μαζέψουν τα σκουπίδια όλης της Ελλάδος , αλλά η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης», ενώ υπογράμμισε πως όλα τα έργα χρηματοδοτούνται με στρατηγική της Περιφέρειας γιατί ο δήμος δεν έχει μελέτες.

Συνεχίζοντας ο κ. Αγοραστός σχολίασε «Καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο . Δεν κάνουν τίποτα απολύτως και ψάχνουν εχθρούς για να επιβιώσουν… Στο δήμο κυριαρχεί η απρέπεια και εκλαμβάνεται η ευγένεια ως αδυναμία… Η δημοτική αρχή δεν έφερε στο Βόλο ούτε ένα ευρώ για έργα, ενώ τόνισε “πως τα ξενοδοχεία είναι την εορταστική περίοδο γεμάτα γιατί λειτουργεί το χιονοδρομικό, όπου η δημοτική αρχή δεν έχει καμία συμβολή. Το Πήλιο και το χιονοδρομικό φέρνουν τον κόσμο».

Τέλος όσον αφορά την επίθεση που δέχτηκε για το χιονοδρομικό για το Δήμο Βόλου απάντησε πως «όπου μυρίζουνε ψητό εκεί πάνε». Χαρακτήρισε δε την δημοτική αρχή που του επιτίθεται μέσω του γραφείου τύπου ανύπαρκτη.

Νέα απάντηση του Δήμου Βόλου

Σε ανταπάντηση της δημοτικής αρχής Βόλου, αναφέρονται τα εξής: «Απώλεσε, αν την είχε και ποτέ, την ψυχραιμία που του επιβάλλουν, η Παιδεία και ο πολιτισμός του, όπως με περίσσιο ναρκισσισμό συνηθίζει να μας ενημερώνει, ο Νομάρχης Λάρισας, Κώστας Αγοραστός, και επιδόθηκε σε ένα χωρίς προηγούμενο υβρεολόγιο σε βάρος της Δημοτικής Αρχής του Βόλου.

Έφτασε μάλιστα στο ύψιστο σημείο πολιτικής γελοιότητας να συγκρίνει τον εαυτό του με τον αείμνηστο Θανάση Νάκο (!!!), δίνοντας άλλη μια απόδειξη της σοβαρότητας και του ήθους του. Επιτυχής, ωστόσο, να το ομολογήσουμε, η σύγκρισή του με τον Σκοτινιώτη, αφού και οι δύο θα μείνουν στην ιστορία ως οι νεκροθάφτες του Βόλου.

Να τον ενημερώσουμε, πάντως, ότι νταηλίκια και τσάμπα χουβαρνταλίκια δεν περνάνε. Στο Βόλο αυτός δεν έδωσε, ούτε ποτέ θα δώσει έστω και ένα ευρώ. Αυτά που διεκδικούμε για την πόλη μας και τους Βολιώτες και θα τα πάρουμε, είτε θέλει, είτε όχι, είναι χρήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που αυτός απλώς διαχειρίζεται, αυθαίρετα και με ιδιοκτησιακή αντίληψη, όπως άλλωστε δείχνει και η πληροφορία για ύπαρξη ενός «ανοίγματος» 100 εκατομμυρίων ευρώ, πληροφορία που δημοσιοποιήθηκε κατ’ επανάληψη, αλλά ουδέποτε διαψεύσθηκε

Ο Δήμος Βόλου ευτύχησε να έχει μια Αρχή που νοιάζεται μόνο για τα συμφέροντα της πόλης και των πολιτών και όχι για τους διάφορους Αγοραστούς. Ας κάνει παρέα με τον ομόλογό του, πρώην Νομάρχη Μαγνησίας, για να συμπτύξουν μαζί την ευρύτερη Σκοτινή παράταξη που θα βυθίσει στο σκότος όλη τη Θεσσαλία. Οσο προλάβουν, δηλαδή…».

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης