"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Νέα πρωτοβουλία από τους “Εθελοντές Τρικάλων”

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Νέα πρωτοβουλία από τους “Εθελοντές Τρικάλων” συγκεντρώνοντας, σε συνεργασία με το Κοινωνικό Φαρμακείο, ιατρικά και ορθοπεδικά υλικά, για φοιτητές και νέους επιστήμονες.

Μιλώντας στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ το μέλος των Εθελοντών, βιολόγος Βέρα Μπαλαμίτσα, επισήμανε ότι “η προσπάθεια έχει ως στόχο όλα τα νέα παιδιά που σπουδάζουν να βοηθηθούν κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους, κυρίως σε ιατρικές Σχολές, στις οποίες είναι αναγκαία κάποια υλικά υψηλού κόστους”.

Στους νέους αυτούς επιστήμονες, σημειώνει, “χρειάζεται να είμαστε κοντά τους με οποιονδήποτε τρόπο, κατανοώντας τις δυσκολίες των σπουδών τους και τις οικονομικές υποχρεώσεις των οικογενειών τους…”.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε κάθε πολίτη αλλά κυρίως σε γιατρούς που έχουν συνταξιοδοτηθεί ή ακόμη και σε εταιρείες που έχουν τη διάθεση προσφοράς σε υλικά όπως στηθοσκόπια, πιεσόμετρα, οδοντιατρικά εργαλεία καθώς και είδη μηχανικών ή ορθοπεδικά. Παράλληλα, δε, επιχειρείται η δημιουργία επιστημονικής βιβλιοθήκης, με προσφορές ή δωρεές βιβλίων τα οποία θα βοηθήσουν τους φοιτητές στις σπουδές τους. Η παράδοση των υλικών θα γίνεται καθημερινά, από το πρωί έως το μεσημέρι, στο Κοινωνικό Φαρμακείο, στο χώρο του παλιού Νοσοκομείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης