"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Νέος “εμφύλιος” … στο νοσοκομείο Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ της κ. Στέλλας Ντούβλη , η οποία ασκεί καθήκοντα διευθύντριας του αναισθησιολογικού τμήματος του νοσοκομείου και του κ. Δημήτρη Πλατογιάννη ο οποίος εκτελεί χρέη διοικητού και είναι δ/ντης της καρδιολογικής κλινικής .

“Μήλο της έριδος” η λίστα γιατρών , που πρέπει να συνοδεύουν διακομιδές διασωληνομένων ασθενών σε άλλα νοσοκομεία.

Η κα Ντούβλη κατηγορεί τον αναπληρωτή διοικητή , ότι δεν εφαρμόζει νόμιμες αποφάσεις και διατάσσει αυθαίρετα και καταχρηστικά να γίνεται η διακομιδή από γιατρούς του τμήματος της .

Δεν είμαστε ειδικοί επί του θέματος αλλά ελπίζουμε από την αντιπαράθεση αυτή να μη βγουν χαμένοι οι ασθενείς

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επι διοικήσεως Παρθένη πλην ελαχίστων εξαιρέσεων οι διακομιδές διασωληνομένων ασθενών εκτελούνταν από τον εφημερεύοντα ειδικευόμενο ή αγροτικό ιατρό κατά παράβαση των οδηγιών του ΚΕΣΥ,γεγονός παράνομο και επικίνδυνο για την ζωή του ασθενούς.Ο κ.Πλατογιάννης εφαρμόζει τις οδηγίες που υπάρχουν.Η αντιπαράθεση ωφείλεται στο ότι η κ,Ντούβλη προσπαθει να διευρύνει τον κατάλογο των διακομιζόντων και μέ άλλους ιατρούς πλην των αναισθησιολόγων που εκτελούν τώρα τις διακομιδές,αν και αυτό είναι σχετικά δύσκολο.Αυτό που είναι βέβαιον είναι ότι τώρα διασφαλίζεται κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο η υγεία των ασθενών απο ότι πρίν.

  2. Έτσι εξηγείται η υπογραφή της κας Στέλλας υπέρ της παραμονης του πρώην διοικητή στο νοσοκομείο . Να δούμε τι άλλα θα μάθουμε για τα έργα του πρώην και όχι μόνο !

  3. Γειά σου ρε Ζορμπά προβοκάτορα! Επικαλείσαι την γνωμοδότηση του ΚΕΣΥ την οποία υπερψήφισε το Διοικητικό Συμβούλιο, η Ντούβλη πιέζει να εφαρμοστεί, για το καλό των ασθενών όπως λες και εσύ, η εφαρμογή της απόφασης αναβάλλεται διαρκώς με ευθύνη ολονών σας εκτός της Ντούβλη και έχεις και το θράσος να την εγκαλείς κιόλας. Κοντός ψαλμός αλληλούϊα..,

  4. Ψευδεστατα σχόλια και επιπολαιοι συνειρμοί. Έχω μάθει να ακολουθώ τα νόμιμα. Ο κ Ζορμπας εκ προμελέτης πάντα διασπείρει παραποιημένες ειδήσεις και ηδονιζομενος …ψεύδεται! Η συνέχεια, ..ως ο νόμος ορίζει και .. όπου δεί.

  5. Ξεκατινιαστείτε ελεύθερα αδέρφια!!! Γιατί δε τα λέτε face to face στο νοσοκομείο; Κάθε μέρα βρίσκεστε και λέτε “Καλημέρα”!

  6. Προφανώς και δεν υπάρχει καμία ψευδής είδηση και προφανώς καμία αιχμή κατά της κ.Ντόυβλη.Είναι τα πραγματικά γεγονότα.Αν αναφέρεστε στον καταλογο των διακομιζόντων και στην προσπάθεια της κ.Ντουβλη αυτό είναι απολύτως σύνομο.Δεν κατάλαβα τι είναι αυτό που είναι ψευδές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης