"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.9 C
Trikala

Νέο αθλητικό κέντρο στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Άλλες 11 επιλογές σε ένα δωρεάν αθλητικό κέντρο προσφέρει ο Δήμος Τρικκαίων στους τρικαλινούς πολίτες, από τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2022.

Πρόκειται για τον αθλητικό χώρο (πρώην Athletic Park «Αποστόλης Καρακούσης») που θα στεγάσει από την επόμενη σχολική χρονιά (2022-23) το ΕΝΕΕΓΥΛ, το Ειδικό Γυμνάσιο Λύκειο, το οποίο θα μεταφερθεί από το διδακτήριο του 2ου ΕΠΑΛ.

Ο Δήμος Τρικκαίων μερίμνησε, ώστε οι αθλητικοί χώροι του σχολείου να λειτουργούν τις απογευματινές ώρες για όλους τους πολίτες που επιθυμούν να αθληθούν.

Από τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 και τις ώρες 15:00 – 23:00 διατίθενται 10 γήπεδα, τα εξής:

– Μπάσκετ: 2 γήπεδα

– Βόλεϊ: 1 γήπεδο

– Τένις: 2 γήπεδα

– Ποδόσφαιρο 8Χ8: 1 γήπεδο

– Ποδόσφαιρο 5Χ5: 2 γήπεδα

– Beach Volley: 2 γήπεδα (το επόμενο δεκαήμερο), καθώς και

– Περιπατητικός διάδρομος 560 μ.

«Πρώτο Trappaizei»

Η μοναδική προϋπόθεση για χρήση των γηπέδων είναι η εξασφάλιση ώρας, μέσω της εφαρμογής του Δήμου Τρικκαίων «Πρώτο Trappaizei». Η εφαρμογή – που λειτουργεί από το καλοκαίρι του 2021 – είναι διαθέσιμη για όλους τους τύπους κινητών τηλεφώνων, είτε από ΕΔΩ (μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Τρικκαίων) είτε απευθείας από ΕΔΩ.

Με την εφαρμογή οι πολίτες απλώς συμπληρώνουν το γήπεδο και την ώρα που αυτό είναι διαθέσιμο, έχοντας βεβαίως εγγραφεί στη σχετική υπηρεσία, μέσω απλώς βημάτων.

Αυτονόητη είναι η συμβολή κάθε χρήστη και χρήστριας των γηπέδων, στην καθαριότητα και στη διατήρηση του χώρου σε ευπρεπή επίπεδα.

Ο Δήμος Τρικκαίων θα διαθέτει προσωπικό στον χώρο, ο οποίος θα λειτουργεί με αποδυτήρια και τουαλέτες.

Η απόσταση από το κέντρο των Τρικάλων είναι 5 χλμ. μέσω του βοηθητικού δρόμου της εθνικής οδού Τρικάλων – Καλαμπάκας.

Μαζί με τα υπόλοιπα αθλητικά κέντρα και πάρκα (Πάρκο Αη Γιώργη, Αθλητικό Κέντρο Ριζώματος, Αθλητικό Κέντρο Πυργετού), αλλά και τις εγκαταστάσεις στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Μπάρα) αυξάνονται οι επιλογές για όσους και όσες επιθυμούν να αθληθούν.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν είναι νέο είναι έργο του κυρίου καρακουση που δεν το τίμησαν οι τρικαλινοι και τώρα ερχεται ο δήμος να κάνει τον(καμποσο) ΚΥΡ ΘΑΝΆΣΗ (ΜΕΛΑΓΚΟΜΑ) είσαι άξιο τέκνο των Τρικάλων από την δική σου λάμψη ας πάρουν και οι υπόλοιποι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης