"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.3 C
Trikala

Νέο “Ντουμπάι” στη Φαρκαδόνα ….

lafarm

Σχετικά άρθρα


Πρόκειται για μια κατ’ εξοχήν πόλη οικοδόμων. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί με 2000 κατοίκους και 787 ψηφίσαντες στο τοπικό Σωματείο Οικοδόμων; Όχι, δεν έχει απλά 787 οικοδόμους η Φαρκαδόνα. Έχει 787 οικοδόμους, που συνδικαλίζονται. Αν τώρα προσθέσουμε και αυτούς που για τον έναν ή τον άλλον λόγο, απέχουν καταλαβαίνει κανείς ότι στα γιαπιά του θεσσαλικού Ντουμπάι, μπαίνουν τα θεμέλια για το αναπτυξιακό θαύμα της Ελλάδας. 

Με δεδομένη μάλιστα την κρίση που γνωρίζει η οικοδομική δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια, πιθανότατα παλιότερα ξεπερνούσαν και τον ίδιο τον αριθμό των κατοίκων. Ίσως πάλι, η τέτοια οικοδομική δραστηριότητα με την φασαρία που αυτή συνεπάγεται, να ώθησε όλους τους υπόλοιπους στην μετανάστευση και να άφησε το πρώτο χωριό κατοικημένο αποκλειστικά από οικοδόμους!

Αν η Ελλάδα των 11 εκατ. εξέλεξε αρχηγό στο All Star Game του NBA, γιατί η μικρή Φαρκαδόνα να μην έχει το δικαίωμα στο όνειρο να εκλέξει 37 αντιπροσώπους για το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων, που με τη σειρά του εξέλεξε αντιπροσώπους για το Συνέδριο της ΓΣΕΕ… οικοδομώντας όμορφους συσχετισμούς.

Δεν πιάνουν τα χέρια σας; Θέλετε ένα μικρό μερεμετάκι; Δεν εκλεγήκατε από τις πρώτες δυο Ομοσπονδίες που προσπαθήσατε, ενώ προαλείφεστε για πρόεδρος της ΓΣΕΕ; Μη νοιάζεστε! Υπάρχουν πάντα οι περίφημοι Οικοδόμοι της Φαρκαδόνας και το ξακουστό τους Σωματείο (για μελλοντική χρήση).

Τους εκπροσώπους αυτών των τίμιων εργαζομένων, που με τον ιδρώτα τους χτίζουν κάτι μεταξύ του σινικού τείχους και της Dubailand στην όμορφη θεσσαλική κωμόπολη, ενόχλησε το ΠΑΜΕ (για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο δεν παρευρισκονταν οι εκατοντάδες οικοδόμοι της Φαρκαδόνας για να τους υπερασπιστούν) που βρέθηκε στο Μέγαρο Χορού της Καλαμάτας, στο πλαίσιο της παρωδίας νόθων αντιπροσώπων και συνδικαλιστών – εργοδοτών με τον προσχηματικό τίτλο «37ο Συνέδριο ΓΣΕΕ».

Όπως θα έλεγε και ο Κάτωνας ο πρεσβύτερος «Η Φαρκαδόνα πρέπει να καταστραφεί».

Αντώνης Αναστασόπουλος

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το σόου της νοθείας και του Εργοπατερισμού κατέρρευσε…. Χάρη στην παρέμβαση των σωματείων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ δεν έγινε νόθο συνέδριο στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων αν και επιχειρήθηκε 3 φορές… Τελικά το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων δεν έστειλε αντιπροσώπους στη ΓΣΕΕ , γιατί οι περισσότεροι που θα έστελνε θα ήταν από νόθες διαδικασίες….
    Ο πρόεδρος του εν λόγω Σωματείου και πρώην πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων κ. Γιώργος Κόσσυβας (ΔΑΚΕ) παραδέχτηκε ουσιαστικά τη μεγάλη νοθεία που ενορχήστρωσε και αναγκάστηκε να ξανακάνει εκλογές στο σωματείο με συμμετοχή 162 ψηφισάντων από 787 που αρχικά εμφάνιζε και εκλογή 8 αντιπροσώπων από 38 !!!!! Φανταστείτε όργιο νοθείας!!! Το εν λόγω σωματείο που πρωτοστατεί ο κ. Κόσσυβας είναι από τα διασπαστικά των οικοδόμων στα Τρίκαλα , που συμμετέχει σε μια διασπαστική ομοσπονδία Φάντασμα την Ομοσπονδία Οικοδόμων και Ξύλου . Τελικά ο κ. Κόσσυβας μέσω του διασπαστικού του σωματείου και της Ομοσπονδίας Φάντασμα εκλέχτηκε στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα , που δεν έχει αρχίσει ακόμη , αφού οι εργατοπατέρες έχουν φέρει 53 αντιπροσώπους μαϊμού(εδώ βγάζανε στα Τρίκαλα πάνω από 100 αντιπροσώπους μαϊμού στη ΓΣΕΕ δε θα βρίσκανε 53) . Τώρα όπως μας πληροφόρησαν συνάδελφοι οικοδόμοι που είναι στην Καλαμάτα ο κ. Κόσσυβας πίνει το καφεδάκι του στο παραλιακό resort που επέλεξαν οι εργατοπατέρες για το συνέδριο…μας έστειλαν και φωτογραφικά ντοκουμέντα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης