"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.4 C
Trikala

Νέο ΟΧΙ της ΕΛΜΕΤ για τον χαρακτηρισμό του 2ου ΕΠΑΛ ως Πρότυπου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο χώρο μπροστά στο Δημαρχείο Τρικκαίων πραγματοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας η ΕΛΜΕΤ, ενάντια στην προοπτική χαρακτηρισμού του 2ου ΕΠΑΛ Τρικάλων ως Πρότυπου. Τα μέλη του ΔΣ των καθηγητών τόνισαν οτι διεκδικούν δημόσιο δωρεάν ποιοτικό σχολείο για όλους.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα πλουσιόπαιδα (και των αριστερών) στα ιδιωτικά, αλλά τα παιδιά του λαού με έφεση στη μάθηση να μην έχουν τις επιλογές των δημόσιων Πειραματικών και Πρότυπων σχολείων…mediocracy vs meritocracy

    • α) Μιλάμε για ΕΠΑΛ.
      β) Δεν μας είπατε ποιές επιλογές έχουν τα παιδιά των προτύπων ΕΠΑΛ
      γ) Τα πειραματικά είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από τα πρότυπα κάτι που δείχνει άγνοια για το τί πράγμα μιλάτε(mediocracy)
      Η κυβέρνηση με τους περισσότερους μετακλητούς(γελάνε και οι πέτρες με τα προσόντα τους) καλό είναι να μη μιλάει για (meritocracy)αξιοκρατία. Να μην αναφερθούμε στους διοικητές υπηρεσιών και οργανισμών γιατί θα γράφουμε σεντόνια.

  2. Επειδή δεν εξετάζομαι στην έκθεση θα γράφω όπως θέλω . Αλλά όταν δυσκολεύει το παιχνίδι πετάτε τη μπάλα στην εξέδρα.

  3. Το ίδιο το πανό αναγράφει “Πειραματικά ΚΑΙ Πρότυπα” Φαίνεται ποιός πετάει τη μπάλα στην εξέδρα και πουλάει εξυπνάδες, υποστηρίζονται τη μετριότητα για όλους, πλην βολεμένων…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης