"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.5 C
Trikala

Νίκη του ΑΟ Τρίκαλα επί της Ζακύνθου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Παίζοντας με μυαλό και διάθεση ο ΑΟ Τρίκαλα επέστρεψε στις εντός έδρας νίκες το πρωί της Κυριακής 19/2 κερδίζοντας με 1-0 την αξιόμαχη Ζάκυνθο.
Οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό του αγώνα της 15ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής έδειξαν διάθεση για τη νίκη, ώστε να κάνουν το 2 στα 2 με την έναρξη του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος. Και παρά το γεγονός ότι ο αγώνας ήταν πρωινός έδειξαν ότι προσαρμόστηκαν στις απαιτήσεις και σ΄ αυτό βοήθησε και η παρουσία των φιλάθλων, αφού αρκετοί τρικαλινοί βρέθηκαν παρά το πρωινό της ώρας στο στάδιο.
Ο ΑΟΤ θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ, αφού είχε πολλές κλασικές ευκαιρίες, ενώ προφανώς ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος αποτελεί πρόβλημα για τις ομάδες.
Η εικόνα του αγώνα
Από την αρχή ο ΑΟ Τρίκαλα προσπάθησε να πατήσει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήθελε να παίξει με ποδοσφαιρική λογική.
Έτσι στο 11’ υπήρξε η πρώτη κλασική ευκαιρία, με τον Καρανίκα να εκτελεί φάουλ και η μπάλα να σταματά στο δοκάρι.
Τα Τρίκαλα από το ξεκίνημα δεν έπαιζαν ιδιαίτερα ορθολογικά σε αντίθεση με την Ζάκυνθο που έβγαινε οργανωμένα και απειλητικά στις αντεπιθέσεις.
Στο 32’ ήρθε το γκολ. Μετά από κόρνερ του Καρανίκα οι αμυνόμενοι απέτυχαν να βγάλουν την μπάλα απο την περιοχή και ο προωθημένος Αγκαράι από κοντά σημείωσε το 1-0!
Τα Τρίκαλα είχαν ιδιαίτερη διάθεση στην επανάληψη αλλά η Ζάκυνθος προσπαθούσε και αυτή να δημιουργήσει κινδύνους, αλλά όταν χρειάστηκε ο Παϊτέρης ήταν σε ετοιμότητα.
Η Ζάκυνθος ανοίχτηκε στη συνέχεια και τα Τρίκαλα βρήκαν χώρους στην κόντρα να κάνουν δεύτερο γκολ και να τελειώσουν το ματς, έχασαν τρεις πολύ σημαντικές ευκαιρίες και ο αγώνας πήγε με άγχος μέχρι τέλος.

Τεράστια ευκαιρία έχασε ο Κουτσιανικούλης στο 49΄ο οποίος σε τετ α τετ με τον Σιμιστήρα δεν κατάφερε να σκοράρει, μεγάλη ευκαιρία στη συνέχεια ο Γιοκέ στο 53΄ σούταρε μέσα στην περιοχή μετά από προσπάθεια του Κουσκουνά πάνω σε αμυντικό, εξίσου πολύ καλή ευκαιρία έχασε με κεφαλιά ελάχιστα άουτ ο Αλεξίου στο 62΄ μετά από κόρνερ του Καρανίκα και ακόμη μια πολύ καλή ευκαιρία είχε ο Μπραντίτσας στο 78΄ μετά από πάσα του Κουσκουνά που σούταρε την μπάλα πάνω σε κεφάλι αμυντικού από το ύψος του πέναλτι. Στο 82΄ έφυγε μόνος από κανονική θέση ο Κουσκουνάς, ο βοηθός έδωσε οφσάιντ που δεν ήταν και ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους Τρικαλινούς. Η Ζάκυνθος προσπάθησε να πιέσει αλλά δεν είχε κάποια κλασική ευκαιρία στο Β ημίχρονο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μπουρουζίκας απο την Λάρισα με βοηθούς τους συντοπίτες του κ.κ. Βαλιώτη, Δίχρη. Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Κάρδαρη, Μούστα, Τάντιτς της Ζακύνθου και Μπραντίτσα του ΑΟΤ.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Καρανίκας, Σανδραβέλης, Ριζογιάννης, Κουσκουνάς, Κρητικός (90’ Νιάρος), Αγκαράι, Κουτσιανικούλης (71’ Μπραντίτσας), Αλεξίου, Γιοκέ, Κωστόπουλος (69’ Λουκάς)
AΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ( Δημήτρης Μαγκαφίνης): Σιμιστήρας, Γουσέτης (46’ Τάντιτς), Μασούρας, Νόνης, Μούστα, Σούρμπης, Ελ Καμπαμπρί (73’ Παπαδόπουλος), Ντούκας (73’ Κορακαινίτης), Μαρούδας (69’ Μεταξάς), Κάρδαρης, Αϊντουνί (62’ Πιρές)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης