"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.7 C
Trikala

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ

lafarm

Σχετικά άρθρα

pasok-1

“Γνωρίζετε καλύτερα από εμένα ότι αν επιχειρήσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός να θέσει τέτοια διλλήματα, η πραγματική και όχι η υποθετική πτώχευση θα επισυμβεί πολύ πριν φτάσουμε στην κάλπη. Μόνο και μόνο με την πιθανότητα να τεθεί αυτό το δίλλημα και να πάρει απάντηση αρνητική. Άρα, αν είναι έτσι όπως τα λέτε, τότε πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη ζαριά όχι για τον πρωθυπουργό, αλλά για τη χώρα.” (Δηλώσεις Αλέξη Τσίπρα αναφερόμενος στο κυοφορούμενο δημοψήφισμα, Οκτώβριος 2011)

Η χρεοκοπία και οι κλειστές τράπεζες δεν είναι ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ για τους πολίτες. Η αγωνία των συνταξιούχων στις ουρές των ΑΤΜ, το κλείσιμο των επιχειρήσεων που οδηγούν σε μαζικές απολύσεις των εργαζομένων δεν είναι μια “ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ” όπως διαλαλούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Το δημοψήφισμα – παρωδία με ακατανόητα και ανύπαρκτα επί της ουσίας ερωτήματα δεν είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Οι επιθέσεις και οι τραμπουκισμοί σε όσους δεν αρέσει αυτή η “ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ” που μας επιφύλαξε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι βολές εναντίων όσων διαφωνούν με την κυβέρνηση δεν είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ συμπεριφορά.

Ο κ. Τσίπρας απεμπόλησε τον τιμητικό τίτλο του πρωθυπουργού της χώρας και προτίμησε να συμπεριφερθεί μόνο ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Προκειμένου να μη διχάσει τις συνιστώσες του επέλεξε να διχάσει τον ελληνικό λαό. Είναι καιρός οι κυβερνώντες να ξεπεζέψουν το καλάμι της αλαζονείας και της ανευθυνότητας, να μετακομίσουν από τον αστερισμό των ψευδαισθήσεων και να προσγειωθούν στον κόσμο της σκληρής πραγματικότητας. Ακόμα και τώρα, την ύστατη αυτή ώρα, επισημαίνουμε την ανάγκη για εθνική συνεννόηση όλων των πολιτικών κομμάτων του δημοκρατικού τόξου.

Το ΠαΣοΚ που συνειδητά επέλεξε την εξαΰλωσή του για να κρατήσει τη χώρα όρθια, που πάλεψε σε πιο δύσκολες συνθήκες από αυτές που ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο του 2015, που κράτησε ψηλά την ευθύνη και την αλήθεια όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης, υποχρεούται να υπερασπιστεί την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας προκειμένου να προστατέψει τις υπεράνθρωπες θυσίες του ελληνικού λαού.

Η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας με δεδομένη την οικονομική και κοινωνικοπολιτική συγκυρία που επικρατεί τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ε.Ε. θα πρέπει να αποτελεί μοναδική επιλογή.

ΚΑΛΟΥΜΕ τα μέλη και τους φίλους του ΠαΣοΚ, τους πρώην συντρόφους μας με τους οποίους δώσαμε αγώνες για την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, καθώς και όλους τους σκεπτόμενους πολίτες να πούνε ξεκάθαρα:

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Ν.Ε. ΠαΣοΚ Τρικάλων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης