"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.5 C
Trikala

«Ναι στη ζωή, όχι στα ναρκωτικά» ήταν το μήνυμα του φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των Τρικαλινών αστυνομικών και του ΚΕΘΕΑ «Έξοδος».

lafarm

Σχετικά άρθρα

«Ναι στη ζωή, όχι στα ναρκωτικά» ήταν το μήνυμα του φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των Τρικαλινών αστυνομικών και του ΚΕΘΕΑ «Έξοδος».

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία κοινωνικού χαρακτήρα, που ανήκει στο παράρτημα Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων με την υποστήριξη της Αστυνομικής Διεύθυνσης, που εντάσσεται στο πλαίσιο του ενιαίου μετώπου κατά των ναρκωτικών, με στόχο την ανάδειξη του υγιούς αθλητικού πνεύματος, ως πρότυπου ζωής, μακριά από ουσίες και εξαρτήσεις.

Στόχος επίσης, ήταν να ευαισθητοποιηθεί η κοινωνία για την μάστιγα των ναρκωτικών, με αφορμή μάλιστα ότι το τρέχον έτος έχει χαρακτηριστεί από την Ελληνική Αστυνομία ως έτος κατά των ναρκωτικών.

Τον ποδοσφαιρικό αγώνα, που διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο Αγίου Οικουμενίου, παρακολούθησαν ο Διευθυντής της Δ.Α. Τρικάλων Γιώργος Σπηλιόπουλος, αστυνομικοί όλων των βαθμίδων, εκπρόσωποι φορέων αλλά και δεκάδες πολίτες, δίνοντας έτσι ένα ηχηρό μήνυμα κατά των ναρκωτικών και υπέρ του αθλητισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης