"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.8 C
Trikala

Να αλλάξουν τρόπο ζωής οι πλούσιοι ή  οι φτωχοί;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αλλαγή στο τρόπο ζωής λόγω κλιματικής αλλαγής και το μεγάλο ερώτημα είναι.. Να αλλάξουν τρόπο ζωής οι πλούσιοι η  οι φτωχοί;

Μάρτιο – Μάιο όταν ο λαός ήταν κλεισμένος μέσα με τον κορωνοϊό   οι ελίτ των Η. Π. Α. αύξησαν τα κέρδη τους κατά 434 δισεκατομμύρια δολάρια. 

Θα βγει άραγε στο φως κατά πόσο η ελληνική ελίτ αύξησε τον πλούτο της;  Υπάρχουν αυτοί που σε κλέβουν ,θεατές που το βλέπουν ,αυτοί που σχολιάζουν αυτούς που σε κλέβουν [Μ.Μ.Ε.]  μετά αυτοί που σχολιάζουν πώς σχολιάζουν οι σχολιαστές αυτούς που κλέβουν.

Με κάθε σκαλοπάτι σε αυτήν την κλίμακα απομακρυνόμαστε από την άμεση πράξη την κλεψιά όλο και πιο πολύ, αλλά σαν πολίτες νιώθουμε ότι συμμετέχουμε κατά κάποιο τρόπο στη σύλληψη των δραστών, ενώ οι ίδιοι συνεχίζουν ανενόχλητοι το έργο τους.

Με το πρόσχημα της κλιματικής αλλαγής κάπως έτσι δεν θα βλέπεις πώς θα στα παίρνουν και θα νομίζεις ότι συμμετέχεις στο σκοπό αυτό.  Είναι απολύτως κατανοητό πώς η αποτυχία διαχείρισης μιας οποιασδήποτε χειραγώγησης θα συμβεί αρκετές φόρες στη ζωή μας .

  Είμαστε άνθρωποι εξάλλου και σε αυτό έγκεινται οι αδυναμίες μας . Δεν έχουμε όμως καμία δικαιολογία όταν πέφτουμε θύματα επαναλαμβανόμενα σε μια κατάσταση που γνωρίζουμε τα δεδομένα.

Ειλικρίνεια λοιπόν.

ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΨΕΜΑΤΑ. Εάν γίνεις ευφυής κάποιοι άνθρωποι φεύγουν από τη ζωή σου που είναι, λες και τα σκουπίδια πετάχτηκαν μόνα τους.

Μόνο όταν αρχίζεις να ζεις επικίνδυνα ζεις πραγματικά. Αποφάσισε  μόνο σου , αν θα πεις όχι  η ναι . Η ζωή στο παρόν δημιουργεί το μέλλον .

Προσέλκυσέ τους με την προοπτική του κέρδους και θα τους νικήσεις με την σύγχυση. Την δεκαετία του 80 η προοπτική του κέρδους προσέλκυσε τους δυτικούς  όπως  τα χαϊμαλιά τους  ινδιάνους όμως  σήμερα είναι φανερό ότι η δύση βρίσκεται σε σύγχυση.  

Έτσι και με την κλιματική αλλαγή αφού θα στα πάρουν οι επιτήδειοι, μετά σύγχυση. 

 Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΟΥΣΑ.

Όλοι  μαζί όσοι το καταλαβαίνουμε .O άνθρωπος έκανε χιλιάδες  χρόνια να σταθεί στα δυο του πόδια, γιατί λοιπόν να πρέπει να ξαναγυρίσουμε στα τέσσερα;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΑΝΟΥΛΗΣ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης