"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Να κηρυχθεί ανεπιθύμητο πρόσωπο για το Δήμο Τρικκαίων η υπουργός «ανεργίας και φτώχειας» Ράνια Αντωνοπούλου

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ : Η κ. Ράνια Αντωνοπούλου , μέλος της ομάδας που διοικεί το υπουργείο «Εργασίας –  Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης», με βάση τις επιταγές του τρίτου μνημονίου, θα επισκεφθεί το επόμενο Σάββατο την πόλης μας.

Μαζί με τις κ. Αχτσιόγλου και Φωτίου το τελευταίο 18μηνο εφορμούν ενάντια στα δικαιώματα του κόσμου της εργασίας, διαλύοντας και απορυθμίζοντας τις εργασιακές σχέσεις και παράλληλα ισοπεδώνουν τις ελάχιστες δομές άσκησης κοινωνικής πολιτικής, προς όφελος των «ισολογισμών» των δανειστών της χώρας .

Η κ. Αντωνοπούλου , που από το Σεπτέμβριο του 2016 στην «ΑΥΓΗ» με άρθρο της που έφερε τον τίτλο «Το 3ο Μνημόνιο βελτίωσε τη θέση της χώρας», εκθείαζε τις νέες πολιτικές της έμπνευσης των Σόϊμπλε και Ντάϊσεμπλουμ, αφού απέκτησε οικογενειακό λόμπυ στην κυβέρνηση μετά και την υπουργοποίηση του επίσης «αμερικανοθρεμμένου» συντρόφου της, εκτοξεύοντας σε δυσθεώρητα ύψη τα οικογενειακά τους υπουργικά «πόθεν έσχες», αφού κατέστησε ως νέο καθεστώς στην Τ.Α. τα 8μηνα της «κοινωφελούς εργασίας» απέναντι στο πάγιο αίτημα της αριστεράς για «μόνιμη και σταθερή δουλειά», στη συνέχεια σφαγίασε την λειτουργία των κοινωνικών δομών ενάντια στη φτώχεια που λειτουργούσαν στα πλαίσια της Τ.Α. , θυσιάζοντας τις στο βωμό της «δημοσιονομικής προσαρμογής» .   

Αυτή λοιπόν η υπουργός που συνέβαλλε με τις αποφάσεις της στην κατάργηση  των πιο σημαντικών κοινωνικών δομών του Δήμου μας , που προσέφεραν την ελάχιστη έστω προστασία σε φτωχούς και ανήμπορους συμπολίτες μας, αυτή που αφήνει χωρίς προστασία από το κρύο και τις κακουχίες δεκάδες αστέγους, αυτή που αρνείται σε εκατοντάδες συμπολίτες μας το κέντρο παροχής ημερήσιας φροντίδας και το κοινωνικό συσσίτιο, αυτή που εξομοιώνει τα δημοσιονομικά πλεονάσματα με τις ανθρώπινες ζωές , αυτή προσέρχεται το Σάββατο στην πόλη μας.

Για όλους αυτούς τους λόγους, η δημοτική αρχή σε ένδειξη διαμαρτυρίας απέναντι στην ανάλγητη κυβερνητική πολιτική που όχι μόνο εκπροσωπεί, αλλά και υλοποιεί στον τομέα ευθύνης της η κ. υπουργός, θα πρέπει να την ανακηρύξει ως  ανεπιθύμητο πρόσωπο – «persona non grata» στο Δήμο μας και να μην επιτρέψει την παρουσία της στο Δημαρχείο, όπως επίσης και να αποφασίσει ότι δεν θα πρέπει κανένας εκπρόσωπός του Δήμου μας να συναντηθεί και να διαβουλευθεί μαζί της .

Παρέα με το θύτη των δικαιωμάτων της κοινωνίας , κάνουν μόνο οι συνεργάτες του.

Τρίκαλα 15 Μαρτίου 2017

ΤΟ  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης