"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Να συμπαρασταθούμε στους δικαζόμενους αγωνιστές!

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Τρικάλων συνεχίζεται, μετά από αλλεπάλληλες διακοπές, η δίκη για τις κινητοποιήσεις το 2014 των καθαριστριών στο Νοσοκομείο Τρικάλων.


Στο εδώλιο κάθονται αλληλέγγυοι συμπολίτες μας, ανάμεσά τους και μέλη του ΜΕΤΩΠΟΥ ΛΑΟΥ, συνδικαλιστές και δημοσιογράφοι. Τα… εγκλήματα που διέπραξαν είναι η συμπαράστασή τους στις αγωνιζόμενες απλήρωτες και απολυμένες καθαρίστριες του Νοσοκομείου, οι οποίες είχαν το θάρρος να καταγγείλουν και την πλημμελή καθαριότητα του Νοσοκομείου. Οι δε δημοσιογράφοι βαρύνονται με το… αδίκημα γιατί έκαναν ρεπορτάζ για τους αγώνες των εργαζόμενων και τις εκδηλώσεις συμπαράστασης των αλληλέγγυων συμπολιτών!!!


Δίκαια η μήνυση του εργολάβου καθαριότητας του Νοσοκομείου χαρακτηρίστηκε ως «μήνυση κοινωνικού τρόμου και κατάλυσης της δημοκρατίας».


Ανίερος στόχος του μηνυτή εργολάβου να πλήξει με την ποινικοποίηση τους κοινωνικούς-ταξικούς αγώνες, την κοινωνική αλληλεγγύη ιδίως στο σκέλος της αλληλεγγύης προς τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους, της ελευθεροτυπίας και της ελευθερίας του λόγου. Πρόκειται για μια σφαίρα στην καρδιά της δημοκρατίας: καταργώ την αντιπαράθεση και σε στέλνω κατηγορούμενο στο εδώλιο. Έτσι ευνουχίζεται η δημοκρατία και φιμώνεται η κοινωνία!


Το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ καλεί κάθε Τρικαλινό και Τρικαλινή να εκφράσει έμπρακτα την αλληλεγγύη του στους δικαζόμενους συμπατριώτες δημοκράτες και να δώσει το «ΠΑΡΩΝ» τη Δευτέρα στο Δικαστήριο.

ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ


-Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!
-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ!
-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ!
-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΟΛΑΨΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης