"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.4 C
Trikala

Νευράκια-νευράκια ο ”μικρός πρωθυπουργός”!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τι μύγα τον τσίμπησε τον περιφερειάρχη μας; Μάλλον θα ήταν αυτή που δεν σηκώνει στο σπαθί του… Δείτε γιατί αποχώρησε εκνευρισμένος χτυπώντας το έδρανο ο Κώστας Αγοραστός από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και τη σύσκεψη φορέων για το προσφυγικό.

”Πύραυλος” έγινε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας στη μεσημεριανή σύσκεψη φορέων της Λάρισας στο δημαρχείο. Το ξέσπασμα Αγοραστού ήρθε λίγο πριν την ολοκλήρωση της σύσκεψης και μάλιστα την ώρα που είχε το λόγο για το προσφυγικό.

Ενώ λοιπόν ο Αγοραστός τόνιζε (για πολλοστή φορά…) πως έρχεται τσουνάμι και περί ωρολογιακής βόμβας για την κατάσταση με τους πρόσφυγες, πετιέται από κάτω ο επικεφαλής της Οικολογικής Θεσσαλίας Νίκος Πουτσιάκας και τον διακόπτει λέγοντας πως δεν βοηθάει αυτό το πράγμα και πως χρειάζεται λίγη προσοχή σε αυτά που λέμε για να μην οδηγηθούμε σε κοινωνικό αυτοματισμό. Νταν! Αυτό ήταν, ”τα πήρε στο κρανίο” ο Αγοραστός με τον Πουτσιάκα!

” Δεν δέχομαι να με διακόπτουν” φώναξε και έξω φρενών σηκώθηκε, κατέβασε δυνατά το μικρόφωνο χτυπώντας το έδρανο στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου και αποχώρησε μουρμουρίζοντας για κάποιους που εκμεταλλεύονται πολιτικά το προσφυγικό και πως θα δώσει και συνέντευξη τύπου επί του θέματος!

Και έμειναν όλοι σύξυλοι να τον κοιτούν να φεύγει ”σφαίρα” από την αίθουσα. Ειδικά οι εκπρόσωποι των φορεών της Λάρισας, έμειναν ”παγωτό”! Γκρρρ… Νευράκια-νευράκια ο ”μικρός πρωθυπουργός”!

Υ.Γ. Έχει γούστο τώρα από το Δήμο να στείλουν στην Περιφέρεια το… λογαριασμό για κανένα σπασμένο έδρανο! Καθόταν και στο προεδρείο, όσο να ‘ναι θα κοστίζει περισσότερο το έπιπλο…

Υ.Γ.2 Πάντως λίγα λεπτά αργότερα που ο ”πύραυλος” Αγοραστός… προσγειώθηκε στο στούντιο του ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV, μια χαρά το συνέχιζε το τροπάριο για το προσφυγικό… ”Τσουνάμι” και ”τσουνάμι”, λίγο ακόμα και θα νομίζαμε πως πλημμυρίσαμε!

pressalarissa.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης