"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.4 C
Trikala

Νοσοκομείο Τρικάλων: 52,5% ΝΑΙ στον εμβολιασμό, 39,5% ΟΧΙ και 8% οι αναποφάσιστοι

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στην τελική ευθεία η διαδικασία για τους πρώτους εμβολιασμούς υγειονομικών το Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία ο προγραμματισμός έγινε στην α΄φάση για 491 εμβόλια δεδομένου ότι τόσοι είναι οι γιατροί,νοσηλευτές, και οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες καθαριότητας και φύλαξης οι οποίοι δήλωσαν ότι θέλουν να εμβολιαστούν.

Σε σύνολο 938 εργαζομένων το 52,5% απάντησε θετικά στον εμβολιασμό, 39,5% είπε όχι ενώ 8% δήλωσε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμη.

Συγκεκριμένα 491 είπαν ΝΑΙ , 371 ΟΧΙ και 76 δεν έχουν αποφασίσει.

“Το εμβόλιο είναι ένας τρόπος για να ξαναπάρουμε στα χέρια μας την ζωής μας”, τονίζεται   σε σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του Νοσοκομείου Τρικάλων.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απαράδεκτο ποσοστό για εργαζόμενους στην υγεία. Και μετά κάνουν αντιπολίτευση για καθυστερήσεις στον εμβολιασμό οι συνδικαλιστές…

  2. Στην Αγγλία, το αντίστοιχο ποσοστό σε γιατρούς που είναι αντίθετοι στο εμβόλιο, ξεπερνά το 75%. Φανταστείτε τι έχουν δει τα μάτια τους από τις παρενέργειες. Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, απαγόρευσε τη δημοσιοποίηση των παρενεργειών από εμβολιασμενους. Στο στρατό, δε, αγγίζει το 90% η άρνηση.
    Γι’αυτό και στην Αγγλία τώρα προωθούν ένα νέο εμβόλιο, υβρίδιο του ρωσικού εμβολίου που είναι παραδοσιακής τεχνολογίας, με αυτό της astrazeneca που είναι πλατφόρμας mRNA.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης