"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.3 C
Trikala

Νοσοκομειακοί Γιατροί : τακτικές που πλήττουν την αξιοπιστία του Νοσοκομείου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Καταγγέλλουμε την παντελή έλλειψη προσωπικού καθαριότητας στα Κ.Υ.  Καλαμπάκας, Φαρκαδώνας και Τρικάλων (πρώην ΠΕΔΥ), τις τελευταίες ημέρες αλλά και για όσο θα κρατήσει η διαδικασία προσλήψεων από την 5η Υ.Π.Ε., με αποτέλεσμα η καθαριότητα των τμημάτων αυτών να επαφίεται στο φιλότιμο του νοσηλευτικού προσωπικού. Οσο και αν η ηγεσία του υπουργείου υγείας προσπαθεί να «χρυσώσει το  χάπι»η πραγματικότητα τη διαψεύδει καθημερινά και οι ευθύνες της για αυτό είναι μεγάλες: Μονάδες Υγείας χωρίς καθαριότητα και φύλαξη, υποστελεχωμένα τμήματα και κλινικές, μετακινήσεις γιατρών για κάλυψη κενών ακόμη και σε άλλες περιοχές (Λαμία, Σποράδες).

Σε ό,τι  αφορά το θέμα του Ψυχιατρικού τμήματος δηλώνουμε ξεκάθαρα πως τασσόμαστε υπέρ της δημιουργίας Ψυχιατρικής Κλινικής 24ωρης λειτουργίας, πλήρως στελεχωμένης με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Διαφωνούμε κάθετα με τη δημοσιοποίηση υπηρεσιακών-πειθαρχικών θεμάτων από τη μεριά της διοίκησης (που δεν έχουν καν τελεσιδικήσει)  καθώς και με το διασυρμό συναδέλφων στα ΜΜΕ. Θωρούμε ότι τέτοιες τακτικές πλήττουν την αξιοπιστία του Νοσοκομείου και απαξιώνουν τους λειτουργούς του.

Τέλος καλούμε τούς συναδέλφους  σε μαζική συμμετοχή στην απεργία, κατά του πολυνομοσχεδίου – έκτρωμα της κυβέρνησης, την Παρασκευή  12/01/2018.

 

Ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. ΕΙΝΚΥΝΤ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης