"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.2 C
Trikala

Νταχτιριντί και νταχτιριντό με τον Αξονικό Τομογράφο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πονεμένη λένε η ιστορία του Αξονικού Τομογράφου του Γ.Ν.Τ. “Ολημερίς το χτίζανε το βράδυ γκρεμιζόταν”.

Και ενώ οι πολίτες ανησυχούν για τη παροχή υπηρεσιών υγείας και την άμεση επίλυση των προβλημάτων υγείας τους, κάποιοι δράττονται της ευκαιρίας και αναδεικνύουν το θέμα κατά τη βόλεψή τους.

Η αποκάλυψη της γύμνιας για τη μέριμνα και την ασφάλεια του πολίτη σε θέματα υγείας, δημιούργησε σάλο στο ευαγές ίδρυμα και τα μαχαίρια δεν άργησαν να βγουν.

Με “ευαίσθητες” αναρτήσεις και δημοσιεύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσπαθεί ο καθένας να απενοχοποιηθεί πετώντας ο ένας στον άλλον το μπαλάκι της ευθύνης.

Οι κόντρες και οι διαπληκτισμοί αποκτούν ακόμη και πολιτική χροιά ευθύνης, περιπλέκοντας ακόμη περισσότερο την εύρεση άμεσης λύσης για τη λειτουργία του Αξονικού Τομογράφου.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων δηλώνει ότι η συντήρηση του μηχανήματος και η άμεση αντικατάστασή του ήταν η σταθερή και επίμονη θέση του επί αρκετό διάστημα με αποτέλεσμα να κατηγορηθεί δημόσια ως ” διαπλεκόμενος με τα ιδιωτικά συμφέροντα”.

Από όλα τα παραπάνω ένα είναι το συμπέρασμα… Τις πταίει;; Κανείς… Ποιος πληρώνει ; Ο ταλαίπωρος πολίτης… ΜΗ ΣΟΥ ΤΎΧΕΙ…

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ προς τους πολίτες, η ελεύθερη πρόσβαση στη Δημόσια Υγεία και η παροχή υπηρεσιών υγείας. Δε ζητάμε χάρη, ζητάμε σεβασμό στα αυτονόητα δικαίωματά μας και συνέπεια στις υποχρεώσεις της πολιτείας απέναντί μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης