"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.7 C
Trikala

Νύχτες μαγικές , Τρικαλινές , ονειρεμένες …

lafarm

Σχετικά άρθρα

moysiki a
Με το Τρικαλινό μουσικό σχήμα «Προβαδούροι» συνεχίστηκε απόψε στο Κουρσούμ Τζαμί η Εβδομάδα Μουσικής του Δήμου Τρικκαίων .Το συγκρότημα παρουσίασε ένα πρόγραμμα με ήχους γνώριμους και μελωδίες διαχρονικές. Από Βαλκανικό rom και Ζαγορίσια, μέχρι ‘πειραγμένες’ εκτελέσεις της Ελλαδικής ‘εντεχνοκουλτούρας’. Από αστικό ρεμπέτικο και ήχους της ‘κλασικής’ Ανατολής, μέχρι πρωτότυπες συνθέσεις σύγχρονων συνθετών της world music και των μελών του σχήματος, βασισμένες σε ήδη υπάρχουσες μουσικές φόρμες και πάντα..στο mood της στιγμής. Δικαιολογημένα κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα των Τρικαλινών που και απόψε παρακολούθησαν μία ακόμη όμορφη μουσική βραδιά.
moysiki b

moysiki g

25 Ιουνίου ΠΕΜΠΤΗ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΜΟΛΑΔΑ
Η ΤΡΙΚΑΛΙΝΗ ΜΟΥΣΙΚΟΠΑΡΕΑ σε συνεργασία με τη φιλόλογο Λίλια Τσούβα και την οικογένεια ΣΑΜΟΛΑΔΑ ετοίμασαν και παρουσιάζουν ένα αφιέρωμα με στοιχεία από τη ζωή και το έργο του συμπολίτη στιχουργού Γιώργου Σαμολαδά, ο οποίος που με τα τραγούδια του άφησε το δικό του στίγμα στην ιστορία του λαϊκού τραγουδιού.
samoladas

Η φιλόλογος κ. Τσούβα, «ψυχή» του αφιερώματος στον Γιώργο Σαμολαδά μελέτησε τη ζωή και τους στίχου τους, με στοιχεία και από την οικογένεια, ορισμένα εκ των οποίων σε φωτογραφικό υλικό θα δημοσιοποιηθούν για πρώτη φορά. Επίσης, θα γίνει και σαφής αναφορά στη λαϊκή στιχουργία, ενώ θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στη σύζυγο του στιχουργού, Ελευθερία Σαμολαδά. Την επιμέλεια της φωτογραφικής έκθεσης έχει ο ερασιτέχνης φωτογράφος Θανάσης Πρεβέντης, μέλος των ερασιτεχνών μουσικών της Τρικαλινής Μουσικοπαρέας, που θα αποδώσει τραγούδια του μεγάλου αυτού στιχουργού.

ΠΑΡΚΟ ΠΑΛΙΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ – ΤΖΑΜΙ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:30

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης