"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.5 C
Trikala

Ν. Ανδρουλάκης: «Οι παρακολουθήσεις είναι θέμα Δημοκρατίας και σεβασμού της πατρίδας»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δεν πληρώνουμε τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας μας ούτε για να μας παρακολουθούν, ούτε για να μας πουν ότι δεν μας παρακολουθούν. Τις πληρώνουμε για να μας πουν ποιοι προσπαθούν να μας παρακολουθούν», επισήμανε ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφερόμενος στο γεγονός ότι έγινε απόπειρα να παγιδευτεί το τηλέφωνό του. Και αναρωτήθηκε τι θα είχε συμβεί αν θύμα της επίθεσης αυτής ήταν ο πρωθυπουργός ή ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μιλώντας στο Creta TV, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. δήλωσε σοκαρισμένος, γιατί όπως είπε «είμαι ο πρώτος πανευρωπαϊκά ευρωβουλευτής που έχει εντοπιστεί να επιχειρείται να παγιδευτεί από τέτοια βαριά λογισμικά. Γι’ αυτό και ενώ κάποιοι στην Ελλάδα θέλουν να το χαμηλώσουν, οι New York Times είχαν εκτενές άρθρο όπως και άλλα μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα. Αν αυτή την καταγγελία την είχε κάνει ο κ. Μητσοτάκης ή ένας πρώην Πρωθυπουργός, τι θα είχε γίνει σήμερα;»

«Αν αυτό που έχει συμβεί σε μένα, είχε συμβεί στον κ. Μητσοτάκης ή στον κ. Τσίπρα. Τα  πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά και τα μέσα να καταλάβουν ότι αυτό δεν αφορά εμένα, αφορά τη Δημοκρατία μας. Οι πολιτικοί έρχονται και παρέρχονται. Τα κόμματα κάποτε είναι ισχυρά και άλλοτε ανίσχυρα. Αυτό που μένει είναι η ποιότητα της Δημοκρατίας, η Διαφάνεια, η δυνατότητα κάθε πολίτη να ζει σε ένα περιβάλλον δικαιοσύνης», πρόσθεσε.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης