"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Ξεπέρασαν τις 800 οι συμμετοχές στον ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα-Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Hmimarathonios Stamopoulos

Οι δηλώσεις συμμετοχών για τον 8ο Διεθνη ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα-Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015, έχουν ήδη ξεπεράσει τις 800 και αυξάνονται συνεχώς, ενώ ακόμα δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή οι μεγάλοι σύλλογοι της χώρας. Είναι πλέον γεγονός ότι, ο ημιμαραθώνιος δρόμος «Θανάσης Σταμόπουλος» συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα της χώρας μας.
Ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων διοργάνωσε το 2008 τον πρώτο Ημιμαραθώνιο αγώνα δρόμου από την Καλαμπάκα στα Τρίκαλα δίνοντας του το όνομα του ιδρυτικού του μέλους, Θανάση Σταμόπουλου για να τιμήσει τη μνήμη του. Στον πρώτο αγώνα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Μαρτίου του 2008 συμμετείχαν περίπου 330 δρομείς, αριθμός συγκλονιστικός για τα δεδομένα της εποχής.
Φέτος ο 8ος Ημιμαραθώνιος αναμένεται να είναι ακόμη καλύτερος, μιας και ο σύλλογος δρομέων, θέλει να ανεβάζει συνεχώς τον πήχη και το επίπεδο του αγώνα. Έτσι και φέτος, εκτός από τον ημιμαραθώνιο δρόμο, θα διεξαχθεί και για 4η συνεχή χρονιά ο αγώνας 6 χλμ, καθώς και αγώνας 1000 μέτρων με δωρεάν συμμετοχή για τα παιδιά.
Hmimarathonios Stamopoulos
Ήδη στον Ημιμαραθώνιο αγώνα έχουν δηλώσει συμμετοχή δύο από τους καλύτερους Έλληνες μαραθωνοδρόμους αυτή την περίοδο. Πρόκειται για τον Κώστα Πούλιο και τον Γιώργο Καραβίδα .
Λάβετε λοιπόν θέση κι εσείς στην αφετηρία, σε ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της χώρας μας.
Για να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας είτε στον ημιμαραθώνιο δρόμο είτε στον μικρό αγώνα των 6 χιλιομέτρων μεταβείτε στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα μέχρι τις 8 Μαρτίου : http://www.stamhalfmarathon.org

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης