"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.1 C
Trikala

Ξεφτίλα και ντροπή

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Kική Δημοπούλου : Αντί να λυσσάτε κάποιοι εδώ μέσα με το πόσο ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ…ξέρετε , αυτά που γράφει ο άλλος στα καλά καθούμενα ”ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΕ” (και ξανά μανά) ”ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΕ!” και ξανά μανά ”ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ” (λες και είπε κανείς ότι είστε Μπανγκλαντεσιανοί! Ήμαρτον).. μπορείτε να είστε ΆΝΘΡΩΠΟΙ; Και μετά πείτε ότι είστε και ελέφαντες.. Αρκεί να μπορείτε να είστε πρώτα ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Επίσης, όλοι αυτοί ,που εσείς λατρεύετε να τους αποκαλείτε λαθραίους.. μετανάστες, πρόσφυγες.. λαθρομετανάστες, ξένους κλπ. είναι κι αυτοί άνθρωποι. Μάνες, πατεράδες παιδάκια που κατάφεραν να φτάσουν μισοπνιγμένοι στη χώρα μας και θα έπρεπε όλοι να ξέρετε ότι βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση. Έχασαν τα σπίτια τους, τα παιδιά τους, τις δουλειές , τους ανθρώπους τους. Έχασαν τα πάντα με τον πιο φριχτό τρόπο και δε θα τα ξαναβρούν ποτέ.Αν μπορείτε να φανταστείτε τί εστί πόλεμος. Και επειδή έρχομαι τακτικά σε επαφή μ’ αυτούς τους ανθρώπους αλλά και με εθελοντές που βρίσκονται στα νησιά και ξέρω την κατάσταση, δεν θα ανεχτώ άλλη ισλαμοφοβική τρομοκρατία απο τα πατριωτικά site που διαβάζετε απο τον καναπέ σας.

Τα πράγματα είναι σοβαρά. Γίνονται συνεχώς εκκλήσεις για είδη πρώτης ανάγκης και εθελοντική βοήθεια, χρειάζονται πάνες για τα μωρά , βρεφικά γάλατα, κρέμες, νερά, τρόφιμα.. Ενημερωθείτε απ’ το ίντερνετ και βοηθήσετε με όποιο τρόπο μπορείτε.. Ας μάθουν τα παιδιά αυτής της χώρας ότι υπάρχει και η λέξη ΑΝΘΡΩΠΟΣ μπας και δούμε λίγο φως, γιατί με το ΕΛΛΗΝΑΣ σκέτο, φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Αντί να μετράτε την ελληνικότητά σας και το ποιος την έχει μεγαλύτερη γίνετε ΑΝΘΡΩΠΟΙ και προσφέρετε βοήθεια και στήριξη. Το τελευταίο πράγμα που αξίζει σε ανθρώπους που βίωσαν αυτή τη φρίκη, είναι να τους αντιμετωπίζετε σαν εχθρούς. Αν δε θέλετε να βοηθήσετε, τότε πάψτε και δείξτε ΣΕΒΑΣΜΟ γιατί αυτοί εκεί έξω δίνουν πραγματικό αγώνα. Και δεν έχουν καμιά πατρίδα για να γυρίσουν και καμιά ασφάλεια για τα παιδιά τους. Και τα Κράτη που συνέβαλαν όλα αυτά τα χρόνια στην καταστροφή τους, όχι απλά δεν τους δέχονται αλλά τους φτύνουν!

Τα παιδιά σας, σας ακούνε να φωνάζετε σαν μανιακοί ότι είστε ΈΛΛΗΝΕΣ. Στη λέξη Ελλάδα είναι βαθιά ριζωμένες οι λέξεις προσφυγιά, φτώχεια, πείνα,μετανάστευση.. Κι όμως απεχθάνεστε τους βασανισμένους, τους φτωχούς, τους πρόσφυγες τους μετανάστες..Αυτό με τί τρόπο το εξηγείτε στο παιδί σας;;;; Πώς περνάει στη συνείδησή ενός παιδιού αυτή η διαστροφή … αυτή η παράνοια;;;;Και τί να περιμένεις και μετά απ’ αυτό το παιδί΄;; Είναι ξεφτίλα να σας βλέπουν τα παιδιά σας να αντιμετωπίζετε με εχθρικότητα παιδάκια 5 και 7 χρονών που έζησαν τη φρίκη του πολέμου, που είδαν να σφάζουν τους γονείς και τα αδέρφια τους μπροστά στα μάτια τους. Είναι ξεφτίλα να μη νιώθετε τίποτα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης