"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.8 C
Trikala

Οι έρευνες στα Τρίκαλα για παράνομο πλουτισμό έφεραν αποτέλεσμα

lafarm

Σχετικά άρθρα

«Έφοδοι» της Αστυνομίας σε σπίτια γνωστών Τρικαλινών που δραστηριοποιούνται κυρίως σε «λαμπερά» καταστήματα εστίασης, πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα στα Τρίκαλα. Οι επισκέψεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από μικτά κλιμάκια και αστυνομικούς από την Αθήνα -σε αρκετές περιπτώσεις συνοδεία σκύλων για ναρκωτικά- οδήγησαν σε προσαγωγές στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thessaliaeconomy.gr, η ασυνήθιστη για την περιοχή επιχείρηση, σχετίζεται με έρευνα για παράνομο πλουτισμό και πραγματοποιήθηκε ύστερα από ελέγχους σε τραπεζικούς λογαριασμούς συγκεκριμένων προσώπων. Προηγήθηκαν παρακολουθήσεις τηλεφώνων, ενώ έγιναν και συλλήψεις «μπράβων» που εργάζονται στη νύχτα. Σε μία από τις εφόδους η οποία έγινε σε γυμναστήριο, βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών και ο ιδιοκτήτης του κρατείται.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε τραπεζικό λογαριασμό ενός εκ των ελεγχόμενων, εντοπίστηκε ποσό που ανέρχεται σε εκατομμύρια ευρώ για το οποίο δεν υπάρχει επαρκής αιτιολογία προέλευσης…

thessaliaeconomy.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης