"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.4 C
Trikala

Οι αντιπρόσωποι των ΑΝ.ΕΛ. Τρικάλων για το συνέδριο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκλογική διαδικασία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο νομό Τρικάλων  για την εκλογή συνέδρων εν όψει του 3ου συνεδρίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Ποιο συγκεκριμένα χθες στα γραφεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Τρικάλων [Αμαλίας 1], πραγματοποιήθηκε η εκλογική διαδικασία εκλογής συνέδρων ενόψει του 3ου Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 11 έως 13 Νοεμβρίου  στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Οι σύνεδροι που εκλέχθηκαν είναι οι Καϊκης Ιωάννης, Γαρδίκας Τριαντάφυλλος, Μπίχτας Γεώργιος, Ποδάρας Γεώργιος, Κιτσικώστας Γεώργιος.

Οι αντιπρόσωποι των ΑΝ.ΕΛ. Τρικάλων για το συνέδριο

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΩΝ ΜΟΪΚΑΝΩΝ.
    Με την δευτεράντζα έμεινε ο Καμμένος στα μέρη μας. Κρατάει τα μπόσικα ο Χρόνης σαν τον Στρατηγό Νικόλαο Στουρνάρη στο Μεσολόγγι. Λέτε να πέσει όπως ο οπλαρχηγός μαχόμενος στην έξοδο της πολιορκίας? Υπάρχουν πολλές πλατείες πάντως χωρίς μνημεία στα Τρίκαλα. Και με τέτοιο κεφάλι θα κάνει μπαμ από παντού.

    Ο Γενικός Διευθυντής των ΑΝΕΛ και Αντιπρόεδρος του οικονομικού επιμελητηρίου Ελλάδος (οικονομικός,φοροτεχνικός) Κολιός Ζώης από την Φιλιπιάδα Πρεβέζης με έδρα Αθήνα στις επιχειρήσεις του, εγκατέλειψε εδώ και λίγα έτη την πλάνη του Καμμένου.
    Ο διάσημος ετοιμοπόλεμος πάντα Πατέρας Κώστας πρώτος σε ψήφους στα Τρίκαλα για τους ΑΝΕΛ, χαιρέτησε τον Καμμένο. ( Πρίγκιπα Νικόλα πες αλεύρι…ο Πατέρας σε γυρεύει και διοίκηση χαλεύει…).
    Ο Γαρνέλης Μαρίνος από Άρτα παραμένει αλλά τον εγκατέλειψε από βουλευτικές εκλογές για να γίνει δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων. Οπότε άφαντος και αυτός.

    Τελευταίος των Μοϊκανών ο Χρόνης.

  2. Την σημαία δεν την βλέπουν να την διορθωσουν ;
    Με το σταυρό κάτω; ;;;;;;
    Όλα στα 4;
    Θέλουν και συνέδριο! Οι ψεκασμενοι!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης