"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14 C
Trikala

Οι …ασκοί των Τρικαλινών βουλευτών στα χρόνια των μνημονίων

lafarm

Σχετικά άρθρα

LEGKAS N

Σε μερικές ημέρες  συμπληρώνονται έξι  χρόνια από την ημέρα που ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωνε,  την είσοδο της χώρας στο Μνημόνιο . Τέσσερις κυβερνήσεις, τρία μνημόνια, εκατοντάδες   νόμοι και τραγικά για την ελληνική κοινωνία αποτελέσματα.

 Τελικά,  στα χρόνια της χρεοκοπίας , μόνο ο Νίκος Λέγκας από τον Νομό Τρικάλων τα “βρόντηξε” και είπε όχι στα μνημόνια θυσιάζοντας την βουλευτική του καριέρα . 

Vouleytes

Σήμερα οι πρώην αντιμνημονιακοί και νυν νεομνημονιακοί Σάκης Παπαδόπουλος , Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης οραματίζονται την υποτιθέμενη μετάβαση στη μεταμνημονιακή εποχή με οδικό χάρτη την υλοποίηση του Μνημονίου, αν και είναι απόλυτα πεπεισμένοι για την προδιαγεγραμμένη αποτυχία του. 

Κώστας-Σκρέκας

Ο πρώην μνημονιακός  και νυν αντιμνημονιακός Κώστας Σκρέκας   που «έσκαζε γάιδαρο» με τη φιλο-μνημονιακή του ρητορεία σήμερα προσπαθεί να εμφανιστεί ως αντιμνημονιακός  αν και ψήφισε το 3ο μνημόνιο μαζί με το προηγούμενο . 

 

soyla

 

Η ιστορία  κατατάσσει στους μνημονιακούς βουλευτές τον Χρήστο Χάϊδο  και την Σούλα Μερεντίτη με τον Χρήστο Μαγκούφη , τον Σωτήρη Χατζηγάκη , τον  Ηλία Βλαχογιάννη , τον Μιχάλη Ταμήλο και τον Γιώργο Κυρίτση .

 

Από τυπική υποχρέωση....

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης