"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.3 C
Trikala

Οι… καλύτεροι στα Τρίκαλα – Mεταπτυχιακό στο ΤΕΦΑΑ με κορυφαίους καθηγητές

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μια μοναδική παγκόσμια συμμετοχή κορυφαίων καθηγητών και φοιτητών παίρνει «σάρκα και οστά» στα Τρίκαλα. Πιο συγκεκριμένα, στο ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, πραγματοποιείται από τις 25-29 Ιανουαρίου 2016 το υψηλής ποιότητας εντατικό πρόγραμμα μαθημάτων του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών με τίτλο «European Master in Sport & Exercise Psychology».
Στο εντατικό αυτό πρόγραμμα θα διδάξουν κορυφαίοι καθηγητές από 11 χώρες της Ευρώπης σε 42 μεταπτυχιακούς φοιτητές και φοιτήτριες που προέρχονται από 23 χώρες του κόσμου και φοιτούν αυτή τη στιγμή σε 12 κορυφαία Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια στον χώρο της Ψυχολογίας του Αθλητισμού & της ‘Άσκησης.
Με την ευκαιρία αυτή, σήμερα  Τρίτη το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Τρικκαίων.
Πρόκειται, όπως αναφέρει ο Αθανάσιος Παπαϊωάννου, καθηγητής ΤΕΦΑΑ και διευθυντής του Μεταπτυχιακού, για μια συνδιοργάνωση με τον δήμο Τρικκαίων, με τον οποίο συνεργάζεται το ΤΕΦΑΑ στα πλαίσια Ευρωπαϊκού προγράμματος σε θέματα Φυσικής Δραστηριότητας στην πόλη. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν οι καλεσμένοι φορείς, οι ευρωπαίοι καθηγητές, κορυφαίος Έλληνας προπονητής στο παιδικό ποδόσφαιρο και ολιγομελής ομάδα ερευνητών της σχολής μας ενώ στο ακροατήριο θα είναι οι διεθνείς φοιτητές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης