"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Οι νοσηλευτές όλης της χώρας συναντώνται στα Μετέωρα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Πανελλήνια Συνομοσπονδία Νοσηλευτών ΕΣΥ (ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ), συνεπής στο ετήσιο ραντεβού με τα μέλη της, θα πραγματοποιήσει εφέτος το συνέδριο της στα Μετέωρα, το διάστημα 12 – 14 Δεκεμβρίου.
Εκατοντάδες νοσηλευτές από όλες τις γωνιές της χώρας αναμένεται να συμμετάσχουν στις εργασίες της κορυφαίας εκδήλωσης του νοσηλευτικού κόσμου ανταλλάσσοντας απόψεις, γνώμες και εμπειρίες.
«Σε μια δύσκολη εθνική συγκυρία, με τον  επαγγελματικό ορίζοντα εξαιρετικά ομιχλώδη και με την αβεβαιότητα να επικρέμαται πάνω από το μέλλον όλων των πολιτών, η Ομοσπονδία μας φιλοδοξεί  να συσπειρώσει τους νοσηλευτές μας, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να εκφράσουν πιθανές λύσεις και προσεγγίσιμες προοπτικές για το μέλλον του νοσηλευτικού επαγγέλματος» επισημαίνει με την ευκαιρία του 15ου Συνεδρίου ο πρόεδρος της ΠΑΣΥΝΟ- ΕΣΥ, κ. Αριστείδης Δάγλας.
Έχοντας ως πυλώνες τις θέσεις για διατήρηση του δημόσιου και δωρεάν χαρακτήρα υγείας, την ενίσχυση του ΕΣΥ με προσλήψεις μόνιμων νοσηλευτών, την αξιοκρατία στην ιεραρχική εξέλιξη, την υλική και ηθική στήριξη του νοσηλευτικού επαγγέλματος και την εδραίωση της ακομμάτιστης κλαδικής αυτοεκπροσώπησης και αυτοοργάνωσης, η ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ στοχεύει να αποτελέσει την αντιπροσωπευτικότερη δευτεροβάθμια οργάνωση για τους νοσηλευτές με τη συμμετοχή της ΑΔΕΔΥ.
Η Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου δέχεται ήδη τις επιστημονικές εργασίες των νοσηλευτών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις περιλήψεις των εργασιών τους μέχρι την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση
http://www.pasyno2014.gr/index.php/2014-07-09-13-23-52/ypovoli-episthmonikwn-ergasiwn.

Πληροφορίες

Το 15ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο ( Χαιρετισμός) θα διεξαχθεί κατά το διάστημα 12-14 Δεκεμβρίου 2014, στο ξενοδοχείο DIVANI METEORA – το ξενοδοχείο θα μισθώσει πούλμαν από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την εξυπηρέτηση των συνέδρων. Συγκεκριμένα, πούλμαν θα αναχωρήσει από την Αθήνα την Παρασκευή 12/12/14 στις 8:30 (από το ξενοδοχείο Χίλτον) και από Θεσσαλονίκη στις 9:00 από το Λευκό Πύργο. Το κόστος για αναχώρηση και επιστροφή ορίζεται στα 30 ευρώ. Οι κρατήσεις για θέσεις στα πούλμαν θα γίνονται στο τηλ. 2103215600 μέχρι την 1η Δεκεμβρίου 2014.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης