"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

26.5 C
Trikala

Οι συμμετέχοντες στο Τρικαλινό Reality, διεκδικούν ψήφους κι όχι έργα..

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πολλοί Νομοί κι ακόμη περισσότεροι Δήμοι της χώρας σχηματίζουν επιτροπές με τη συμμετοχή Κοινοβουλευτικών, Αυτοδιοικητικών και φορέων της περιοχής τους, προκειμένου να διεκδικήσουν ενωμένοι από την εκάστοτε Κυβέρνηση έργα, αναπτυξιακές υποδομές η παρεμβάσεις.


Στα Τρίκαλα ανάλογη πρωτοβουλία και συντονισμός των δυνάμεων του τόπου έχει να πραγματοποιηθεί από το 1990, όταν μετά από σκληρούς αγώνες επιτεύχθηκε η ίδρυση των ΤΕΦΑΑ στη πόλη μας.


Κι όλα αυτά τη στιγμή που μεγάλα έργα όπως το φράγμα της Μεσοχώρας η ο δρόμος Τρίκαλα – Άρτα και πολλά μικρότερα όπως το κλειστό γυμναστήριο η το ποδηλατοδρόμιο στις Καρυές καρκινοβατούν, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι απουσιάζουν πλήρως από το δημόσιο διάλογο στη τοπική Πολιτική και Αυτοδιοικητική Showbiz.


Η αποτυχία της Καλαμπάκας – όπου πλεονάζει η φιλοδοξία των ντόπιων “σωτήρων” – να αξιοποιήσει τους μοναδικούς Βράχους των Μετεώρων(φώτο 1960), είναι ενδεικτικό παράδειγμα της αδυναμίας του Πολιτικού και Αυτοδιοικητικού προσωπικού να προσδώσει αξιόπιστη αναπτυξιακή στρατηγική στο Νομό.

Κώστας Κουτσονάσιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης