"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.6 C
Trikala

Οι ταινίες στον δημοτικό Κινηματογράφο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Οι ταινείς που θα παιχθούν στον ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ είναι οι εξής:
Ώρες προβολών: καθημερινά 20.00 και 22.15 (εκτός Δευτέρας)

έως 23/12 Ο ΝΟ 1 ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ **** 122΄

Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Τζον Λε Καρέ, η ταινία είναι μια σύγχρονη ιστορία ίντριγκας, αγάπης, εχθροπραξίας, γεμάτη ένταση μέχρι την τελευταία της σκηνή.
Ένας Ρώσος φτάνει στο Αμβουργο.
Οι μυστικές υπηρεσίες τον ακολουθουν
αθώο θύμα ή επικίνδυνος εξτρεμιστής;

25/12 έως 1/1 ΚΛΕΙΣΤΑ-ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

2/1/2015 ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ, ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ **** 95΄
Πολιτικά διεισδυτική και σκηνοθετικά αριστοτεχνική, η συγκινητικότερη ταινία των αδερφών Νταρντέν είναι ένα καίρια λιτό, ευθύβολο και απόλυτα επείγον κοινωνικό δράμα με μια αφοπλιστική Μαριόν Κοτιγιάρ. (αθηνόραμα)

8/1/2015 FOXCATCHER **** 134΄
Βραβείο σκηνοθεσίας στις Κάνες
Μια ανατριχιαστική αληθινή ιστορία μετατρέπεται σε ένα υποδειγματικό ψυχολογικό πορτραίτο από τον σκηνοθέτη του «Τρούμαν Καπότε», δίνοντας την ευκαιρία στον Στιβ Καρέλ να σημειώσει την ερμηνεία της καριέρας του και βάζοντας με σιγουριά πλώρη για την επόμενη απονομή των Όσκαρ. (Λ.Κατσίκας-ΣΙΝΕΜΑ)

15/1/2015 JIMMY’S HALL *** 109΄
Το περιπετειώδες ταξίδι του πρωταγωνιστή από την Ιρλανδία στην Αμερική και πάλι πίσω στην πατρίδα, ο ταλανισμένος έρωτάς του με την ντόπια και το χορευτικό Hall που έστησε με κόπο και βάσανα είναι ένα τυπικό πρόσχημα για τον Κεν Λόουτς και την πολιτική εξιστόρηση της Ιρλανδίας του 20ού αιώνα. Με αναμφισβήτητη γνώση του σινεμά και της Ιστορίας και επαγγελματική χάρη, ο Λόουτς επαναλαμβάνεται σε παραλλαγές. (Θ. Κουτσογιαννόπουλος-lifo)

22/1/2014 FURY *** 134΄
Ο σεναριογράφος του «Ημέρα Εκπαίδευσης» και σκηνοθέτης του «End of Watch» εκτελεί με δεξιοτεχνία μια περιπέτεια …Φορτωμένο αρετές σε τεχνικό επίπεδο, το «Fury» …καταφέρνει να συνοψίσει όχι μόνο ένα μέρος από την σύνθετη ψυχοπαθολογία ενός πολέμου, αλλά και να επιχειρήσει μια όσο το δυνατόν πιο αληθοφανή αναπαράστασή του. (Λ.Κατσίκας-ΣΙΝΕΜΑ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης