"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

7 C
Trikala

Οι Τρικαλινοί γύρισαν την πλάτη στους εμπόρους της ΕΛΠΙΔΑΣ

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Ο Λαός γυρίζει την πλάτη του στους εμπόρους της ΕΛΠΙΔΑΣ !!! … Κατεβαίνει στους δρόμους και διεκδικεί να πάρει την υπόθεση στα χέρια του … ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ’ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ .

Η μεγαλειώδης κοινή Διαδήλωση των παρατάξεων και φορέων του λαού του Νομού Τρικάλων, με αλληλοσεβασμό, ανέδειξε – εκτός των άλλων – και το μεγαλείο της ενότητας του λαού, έδειξε το δρόμο και για το μέλλον !!!

Αναπτέρωσε το ηθικό και ζέστανε την πραγματική ελπίδα, των εργαζομένων του Νομού Τρικάλων, για ένα καλύτερο αύριο !!! … Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και θα … κοπεί !!! … Ο Λαός θα τον κόψει !!! Χιλιάδες εργαζόμενοι, ανέργοι, αγρότες, νέοι, συνταξιούχοι κατέκλυσαν τους δρόμους της πόλης, διαδηλώνοντας ενάντια στο αντιασφαλιστικό τερατούργημα, που επιχειρούν να φέρουν προς ψήφιση στη Βουλή, η συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- ΑΝ.ΕΛ., οι «θεσμοί» (Ε.Ε. – Ε.Κ.Τ.- Δ.Ν.Τ.- ESM), παρέα με τους πολιτικούς κι οικονομικούς εκπροσώπους κι εκφραστές των μνημονίων, τους εργοδότες και το Κεφάλαιο … Το μήνυμα ήταν εκκωφαντικό και συντριπτικό !!!

APERGIA 012

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !!! ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ !!! … ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ !!! …

Δημήτρης Τυμφαίος

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης