"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23 C
Trikala

Οι τρικαλινοί υποψήφιοι βουλευτές με το ΚΙΔΗΣΟ

lafarm

Σχετικά άρθρα

0000000000000000000000000000000000000

Aπό το Κίνημα Δημοκρατών-Σοσιαλιστών ανακοινώθηκαν τα ονόματα των έξι υποψηφίων βουλευτών για το ψηφοδέλτιο του Νομού Τρικάλων :
Γιώργος Σπαθής
Θανάσης Τσιάρας
Σωτήρης Παπαχρήστος
Γιώργος Μανώλης
Σωτήρης Μπλέτσας
Τζένη Γκάγκα

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καθοδόν προς τις κάλπες – 2015
    Πίσω απ’ τις κουρτίνες των παράλογων θεάτρων, που εδράζονται τα πλοκάμια της «Νέας Τάξης Πραγμάτων» βρίσκονται οι νομενκλατούρες της ΝΔ και του ΠαΣΟΚ.
    Με την μη εκλογή ΠτΔ, πέσανε οι κουρτίνες των κομματικών θεάτρων και οι μνημονιακοί συγκυβερνήτες δεν πρόλαβαν να κρύψουν τις ασχήμιες και στο προσκήνιο φάνηκαν και η Ελλάδα και ο ελληνισμός και τα νέα κόμματα του σκοταδισμού και της αθλιότητας

    Γράφει ο αντιμνημονιακός Θεσσαλός Πολίτη Βάιος Φασούλας
    Αυτή είναι η Ελλάδα. Η κομματική Ελλάδα. Η …ευημερούσα, η… δημοκρατική Ελλάδα. Τα διαθέτει μ ό ν ο για τους προνομιούχους της βουλής, ψεύτες, υποκριτές, υπερόπτες και αρπάχτρες και τους υπαλλήλους της. Αυτή είναι η Ελλάδα˙ ορφανή και στείρα. Με τους εκτός βουλής λειτουργικούς μηχανισμούς της, ξερούς και αλάδωτους και με μια κοινωνία εγκαταλειμμένων και απελπισμένων, αυτοχείρων και επαιτών, φτωχών και πεινασμένων, άστεγων και άνεργων, κλεφτών και ληστών, πότηδων, ναρκομανών και πόρνων, διαλυμένη, χρεοκοπημένη, διεστραμμένη και Αποικιοκρατούμενη και απόλυτα ενημερωμένη για ό, τι αφορά την παραμονή της Χώρας στο χάος και τη δική της τύχη. Αυτή είναι η Ελλάδα. Αυτός είναι και ο …κόσμος της.
    Ίσως κάποιοι δυσανασχετήσουν με την τρέχουσα γραφίδα και πούνε, ώρα που βρήκε ο άνθρωπος χρονιάρες μέρες. Ίσως κάποιοι άλλοι να την κρίνουν ενδιαφέρουσα. Ίσως άλλοι επιβεβαιώσουν ότι η πηγή των κακών είναι η αδιαφορία και συνεχίσουν να μένουν αδιάφοροι και αποβλακωμένοι και άλλοι, ίσως, λέμε ίσως, να βλέπουν πως γεννιέται μια ευκαιρία ή γεννήθηκε μια ευκαιρία που διαγράφει πως ο ρους των δρωμένων τείνει να αλλάξει. Πού να ξέρεις! Στην έρμη πατρίδα που έχει μεταβληθεί σε τσιφλίκια και δραγουμάνους και σε νεοέλληνες ραγιάδες όλα μπορούν να συμβούν. Ευχόμαστε μόνο μη γίνουμε νοσταλγοί παλιότερων εποχών που αν και σκλαβωμένοι είχαμε κάποια δικαιώματα.
    Με τις πρώτες μέρες του νέου χρόνου, το «κραχ!» της πολυποίκιλης και πολύμορφης δυσανασχέτησης ξεκίνησε πριν ακόμα παρέλθει ο παλιός χρόνος, όταν από την μη εκλογή πρόεδρου που προέκυψε στις 29-12-2014 εμείς γράφαμε: «Κύριε Σαμαρά αποτύχατε. Πάρετε τους συνεργάτες και φύγετε. Αρκετό κακό κάνατε στην Ελλάδα. Υποστηρίξατε ξένα κέντρα και τώρα πληρώνετε».
    Άντε το λοιπόν να φύγουν να ηρεμήσουμε τουλάχιστον από ένα πράγμα: την ευρωατλαντική και ελληνοκομματική τρομοκρατία. Θα ησυχάσουν και οι ίδιοι γιατί πλέον τους πήρανε χαμπάρι οι πολίτες. Η τρομοκρατία που ασκούν…, σε άλλες περιπτώσεις και εποχές θα τη λέγαμε προπαγάνδα…, με την εμμονή τους να ψηφιζότανε ο άνθρωπός τους, μαρτυρά τη δυσκολία που έχουν να εγκαταλείψουν το μέλι. Κι αυτή η δυσκολία διογκώνεται επικίνδυνα (γι’ αυτούς) και οι ίδιοι ψηφοφόροι τους πλέον δυσανασχετούν. Αυτοί που σαν έθνος και λαό, μας έχουν στο σβέρκο το ευρωχαλινάρι, ΠΟΛΙΤΕΣ, δεν θέλουν να φύγουν με τίποτα. Είναι ικανοί να ανατρέψουν και εκλογικά αποτελέσματα.
    Διαβάζουμε ανάμεσα με άλλα στην thepressproject.gr: «Φυγαδεύουν τα 11 δισεκατομμύρια του ΤΧΣ για να μην τα βρει ο ΣΥΡΙΖΑ: Εδώ και λίγο καιρό το φάντασμα του ΣΥΡΙΖΑ πλανάται πάνω από την Ευρωζώνη και τρομοκρατεί την Γερμανία. Οι δανειστές μαζί με τους Αντώνη Σαμαρά και Βαγγέλη Βενιζέλο ξεκίνησαν ήδη να ναρκοθετούν το πεδίο για την περίπτωση που δεν θα αποτραπούν οι εκλογές, οι οποίες -σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, θα δώσουν τη νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ. Το σχέδιο που μπαίνει σε εφαρμογή δεν είναι άλλο από το περιβόητο σχέδιο της «αριστερής παρένθεσης». Όλα δείχνουν ότι δανειστές και κυβέρνηση αρχίζουν έναν ανελέητο πόλεμο προκειμένου είτε να ηττηθεί η αριστερά πριν καν αναλάβει την εξουσία, είτε αν αναλάβει να αποτελέσει μία πολύ σύντομη παρένθεση. Τα «όργανα» αρχίσαν και είναι τα τύμπανα του πολέμου…».
    Άντε λοιπόν να τελειώνουμε, αρκετά μας έχουν πρήξει. Δε θα πάμε βέβαια στον… παράδεισο αλλά τουλάχιστον θα βουλώσουμε την τρύπα του πάτου μας. Η προπαγάνδα τους…., παρδόν, μας ξέφυγε, τρομοκρατία θέλουμε να πούμε…, που ασκήθηκε το τελευταίο διήμερο του Δεκέμβρη του 2014 και συνεχίζεται με πρωταγωνιστή τον κύριο Σαμαρά, δεν έχει προηγούμενο. Στο βαθμό που γνωρίζουμε τις προεκλογικές περιόδους της τελευταίας τεσσαρακονταετίας, η τρέχουσα προεκλογική περίοδος δε συγκρίνεται με τίποτα. Η μεγαλύτερη κυβερνητική δημαγωγία, τα χειμαρρώδη ψέματα ιδιαίτερα του υπεύθυνου περιφερειάρχη του νότιου ξεχαρβαλωμένου και άθλιου τμήματος της «ΕΕ» κυρίου Σαμαρά και προπαντός η τρομοκρατία ότι τάχα μου με το Σύριζα θα μας πετάξουν έξω από το ευρώ και την «ΕΕ»…, μακάρι λέμε εμείς αλλά το αφτί μας να δούμε πρώτα…, δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ και πουθενά στη ακοινωνικοποίητη και ναρκοθετημένη Ευρώπη.
    Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε τη …φίλη μας Μέρκελ, συνεχιστή του …σύγχρονου φασισμού…, τύφλα να ’χε ο ψυχρός πόλεμος…, που μεταξύ άλλων διασπάται και η ακριβοπληρωμένη φιλία γερμανών και ελλήνων πολιτών, ιδιαίτερα των μεταναστών. Εδώ συμβαίνουν πράγματα και θαύματα αλλά ο ύπνος του δικαίου επιτρέπει να ρημάξει ο τόπος.
    Δηλαδή ποιος ή ποια δε γνωρίζει το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel». Βέβαια εμείς χαρακτηρίσαμε το γραπτό του σαν μια πρωτοχρονιάτικη ατάκα, ιδιαίτερα για τους πασοκονεοδημοκράτες, που στηρίζουν την …ανάπτυξη του γερμανόφιλου κυρίου Σαμαρά η οποία, ανάπτυξη, περνά κάτω από τη νεοφασιστική μπότα των γερμανών. Όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, «η Μέρκελ δεν έχει όραμα και τονίζει ότι αφήνουν τους Έλληνες να υποφέρουν ως τιμωρία για τις αμαρτίες του παρελθόντος». Θα θυμόμαστε βέβαια τον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας η οποία ισοπεδώθηκε από τα γερμανικά βομβαρδιστικά που μαζί με τις βόμβες τους ξερνούσαν και το συσσωρευμένο μίσος του παρελθόντος στο λαό της Γιουγκοσλαβίας που πολεμήθηκε από θεούς και δαίμονες. Αυτό γίνεται σήμερα και στην κομματική Ελλάδα των ανήθικων ξενόδουλων κομματικών εταιριών τύπου ΝΔ και ΠαΣΟΚ. Αυτό που οι έλληνες ψηφοφόροι δεν το έχουν ακόμα καταλάβει είναι ότι στην Ελλάδα δεν έχουμε πολιτικούς μηχανισμούς, δηλαδή κόμματα, αλλά επώνυμες εμπορικές εταιρίες και ως τέτοιες λειτούργησαν και λειτουργούν,… άλλωστε επιβεβαιώνεται περίτρανα με όλα τα παραπάνω…, και ότι είναι καιρός πλέον να τους ξεβράσουν οι έλληνες σαν άψυχα και άχρηστα αντικείμενα και …ντόπιους και ξένους. Θα πρέπει να δούνε ότι ο γερμανικός σύγχρονος φασισμός-αποικιοκρατία υποστηρίζεται με χέρια και πόδια από τη ΝΔ και το ΠαΣΟΚ…
    Αμάν βρε, έλληνες ψηφοφόροι των ανθελληνικών κομμάτων και θα αποθάνουμε. Δεν μας λένε ότι εκτός του που θα βρεθούμε εκτός της Ευρώπης των τραπεζών, των λαμόγιων, των τοκογλύφων και των αποικιοκρατών, θα βρεθούμε και έξω από το ΝΑΤΟ!!! Λοιπόν τα ψέματά τους και οι εκβιασμοί τους δεν πιάνουν. Έτσι έχουν συνηθίσει τους έλληνες πολίτες να είναι του χεριού τους. Βέβαια στο προεκλογικό πάζλ προστίθεται ακόμα μια αναμενόμενη κομματική φιγούρα που παρέδωσε την Ελλάδα στη χρεοκοπία, που ενδεχομένως να περίμενε να ωριμάσει η σαπίλα, γνωστή ως «λεφτά υπάρχουν»… Ελλάς το μεγαλείο σου!… Έλληνα θεέ ό, τι και να ρίξεις στη στέρφα γη όλα θα τα απορροφήσεις. Ο κύριος ΓΑΠ που απουσίαζε από τη σούπα των αχταρμάδων, επανήλθε πιο ακμαίος, δυναμικός, ίσως με δολάρια αυτή τη φορά… βαράτε παλαμάκια βρε, τι περιμένετε δώστε του δύναμη να σώσει την Ελλάδα…
    Αμάν βρε πολίτες! Τι περιμένουμε! Ας ξεχωρίσουμε την αλήθεια απ’ το ψέμα και ας φωνάξουμε: Όξου ρε απ’ την Ελλάδα. Όξου η σαπίλα και η βρωμιά να πάρει ανάσα ο τόπος. Όξου ρε οι γερμανοτσολιάδες και των ευρωάτλαντων οι δούλοι που εξακολουθούν να λεηλατούν. Παράγινε το κακό με την ανεκτικότητα των αποβλακωμένων πολιτών και το θράσος των αρχηγών τους, που θέλουν, οι δύστυχοι, να “σώσουν” την Ελλάδα. Έμποροι, επαγγελματίες “πολιτικοί” στο καράβι που κυβερνούν και λέγεται Ελλάδα, στα μεσοπέλαγα η αποβίβασή τους επιβάλλεται… Τα ρεζίλια που τραβάει ο λαός μας δεν είναι σημερινά και οι …έλληνες ψηφοφόροι των κομμάτων της διαφθοράς οφείλουν να συνοδεύσουν τους αρχηγούς τους στις άγριες θάλασσες.
    «Ε.Ε.» Ελλάδα, Τρίκαλα, Ιανουάριος 03 2015 pelasgos@fasoulas.de http://www.fasoulas.de

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης