"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.7 C
Trikala

Οι φωτογραφίες της ημέρας

lafarm

Σχετικά άρθρα

REUTERS / HENRY NICHOLLS

Οι φωτογραφίες της ημέρας

«Brexit Dogs Dinner» στο Λονδίνο. Στιγμιότυπο από τη διαμαρτυρία «Brexit Dogs Dinner» έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο στο Λονδίνο. 

Στιγμιότυπο από τη διαμαρτυρία «Brexit Dogs Dinner» έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο στο Λονδίνο. 

Άνεμοι στη Γαλλία. Ισχυροί άνεμοι σημειώνονται στην περιοχή της Βουλώνης, στη Γαλλία. 

REUTERS / PASCAL ROSSIGNOL

Ισχυροί άνεμοι σημειώνονται στην περιοχή της Βουλώνης, στη Γαλλία. 

Διαδηλώσεις στην Αγία Πετρούπολη. Ρώσος συμμετέχει στις διαδηλώσεις, στην Αγία Πετρούπιολη, κατά της εφαρμογής πιο αυστηρών περιορισμών στο διαδίκτυο. 
 

REUTERS / ANTON VAGANOV

Ρώσος συμμετέχει στις διαδηλώσεις, στην Αγία Πετρούπιολη, κατά της εφαρμογής πιο αυστηρών περιορισμών στο διαδίκτυο. 

 Καλλιστεία σκύλων στην Αγγλία. Στιγμιότυπο από την τρίτη ημέρα των ετήσιων καλλιστείων σκύλων Crufts που διοργανώνονται στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας.

REUTERS / Hannah McKay

Στιγμιότυπο από την τρίτη ημέρα των ετήσιων καλλιστείων σκύλων Crufts που διοργανώνονται στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας.

Δείπνο στα σκοτεινά. Κόσμος γευματίζει σε πιτσαρία στο Καράκας υπό το φως των κεριών. Η Βενεζουέλα βυθίστηκε στο σκοτάδι από μια εκτεταμένη διακοπή της ηλεκτροδότησης που σημειώθηκε την Πέμπτη, στο μεγαλύτερο μπλακ άουτ που έχει πλήξει ποτέ τη χώρα. 

REUTERS / MARCO BELLO

Κόσμος γευματίζει σε πιτσαρία στο Καράκας υπό το φως των κεριών. Η Βενεζουέλα βυθίστηκε στο σκοτάδι από μια εκτεταμένη διακοπή της ηλεκτροδότησης που σημειώθηκε την Πέμπτη, στο μεγαλύτερο μπλακ άουτ που έχει πλήξει ποτέ τη χώρα. 

Η λεπτομέρεια στα αξεσουάρ. Μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία του Πορτογάλου σχεδιαστή  David Ferreira στν Εβδομάδα Μόδας της Λισαβόνας. 

EPA / MIGUEL A. LOPES

Μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία του Πορτογάλου σχεδιαστή  David Ferreira στν Εβδομάδα Μόδας της Λισαβόνας. 

Σκηνικό ταινίας η πλατεία Συντάγματος. Σε σκηνικό μετατράπηκε η πλατεία Συντάγματος και οι γύρω δρόμοι προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα της ταινίας «Born to be Murdered».

INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σε σκηνικό μετατράπηκε η πλατεία Συντάγματος και οι γύρω δρόμοι προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα της ταινίας «Born to be Murdered».

Γιορτή αποχαιρετισμού του χειμώνα. Στιγμιότυπο από διαγωνισμό σκαρφαλώματος, στο Muranovo της Ρωσίας, στο πλαίσιο των εορτασμών της αρχαίας σλαβικής παγανιστικής γιορτής, Μάσλενιτσα, με την οποία οι Ρώσοι αποχαιρετούν το χειμώνα. 
 

EPA / MAXIM SHIPENKOV

Στιγμιότυπο από διαγωνισμό σκαρφαλώματος, στο Muranovo της Ρωσίας, στο πλαίσιο των εορτασμών της αρχαίας σλαβικής παγανιστικής γιορτής, Μάσλενιτσα, με την οποία οι Ρώσοι αποχαιρετούν το χειμώνα. 

Αιθιοπία: Συνετρίβη αεροσκάφος των Αιθιοπικών Αερογραμμών. Αεροσκάφος των Αιθιοπικών Αερογραμμών  με 149 επιβαίνοντες και οκταμελές πλήρωμα, που εκτελούσε πτήση από την Αντίς Αμπέμπα προς το Ναϊρόμπι της Κένυας συνετρίβη. Το δυστύχημα έλαβε χώρα περίπου στις 8.40 πμ τοπική ώρα. Όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Αιθιοπίας, δεν υπάρχουν επιζώντες από τη μοιραία πτήση.  

REUTERS / TIKSA NEGERI

Αεροσκάφος των Αιθιοπικών Αερογραμμών  με 149 επιβαίνοντες και οκταμελές πλήρωμα, που εκτελούσε πτήση από την Αντίς Αμπέμπα προς το Ναϊρόμπι της Κένυας συνετρίβη. Το δυστύχημα έλαβε χώρα περίπου στις 8.40 πμ τοπική ώρα. Όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Αιθιοπίας, δεν υπάρχουν επιζώντες από τη μοιραία πτήση.  

Απόκριες στο Άργος. Στογμιότυπο από τις χθεσινοβραβινές αποκριάτικες εκδηλώσεις στο κέντρο του Άργους. 

Eurokinissi / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Στογμιότυπο από τις χθεσινοβραβινές αποκριάτικες εκδηλώσεις στο κέντρο του Άργους. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης