"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Οι V.I.C αύριο Τρίτη στην Κεντρική Πλατεία live stage

lafarm

Σχετικά άρθρα

Οι Villagers of Ioannina City (γνωστοί και ως V.I.C.) σχηματίστηκαν το 2007, στα Γιάννενα. Στον ιδιαίτερο ήχο τους συναντιόνται οι ηλεκτρικές κιθάρες και η δυνατή rhythm section με τις μελωδίες του ηπειρώτικου κλαρίνου και τις πολυφωνίες.
Συνδυάζοντας επιρροές από post, stoner, experimental / psychedelic rock με τη μουσική της ιδιαίτερης πατρίδας τους, κατόρθωσαν να αποκτήσουν γρήγορα ένα πολύ ισχυρό fan base στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας σειρά πολύ επιτυχημένων εμφανίσεων, τόσο σε φεστιβάλ όσο και σε headline shows.
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε και το ντεμπούτο album τους, “Riza”, το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο και γνώρισε καθολική αποδοχή από κριτικούς και κοινό. Όπως είναι φυσικό, το συγκεκριμένο album θα έχει την τιμητική του όμως θα ακουστούν και κομμάτια τόσο από το επερχόμενο νέο E.P. τους (η κυκλοφορία του τοποθετείται στις αρχές του Νοέμβρη) όσο και από το… μέλλον!

Η σύνθεση της μπάντας: Αλέξης Καραμέτης / κιθάρα- φωνή, Άκης Ζώης / μπάσο, Άρης Γιαννόπουλος / τύμπανα, Κωνσταντής Πιστιόλης / κλαρίνο- φωνητικά, Αχιλλέας Ράδης / πλήκτρα

Δισκογραφία:
“Promo”-2010,
“Riza”-2014

Τους V.I.C. τους βρίσκετε στο vicband.bandcamp.com και στο www.facebook.com/vic.ioannina. Κυρίως όμως, θα τους βρίσκετε πάνω στη σκηνή, να παίζουν τη μουσική που αγαπούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης