"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Ολοκληρώνεται ο έλεγχος σε 32 παιδικές χαρές

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τάχιστα προχωρά τις διαδικασίες ελέγχου των παιδικών χαρών ο Δήμος Τρικκαίων, προκειμένου να εκκινήσει και τις διαδικασίες ανακατασκευής τους. Οι υπάλληλοι της εταιρείας TUV HELLAS, η οποία μετά από διαγωνισμό ανέλαβε το έργο της πιστοποίησης των παιδικών χαρών, πραγματοποιούν ελέγχους σε 32 παιδικές χαρές, στην πόλη και τα χωριά.

Εμφάνιση paidiki.JPG

Συγκεκριμένα, προχωρούν στον έλεγχο όλων ανεξαιρέτως των παιχνιδιών που βρίσκονται εντός των παιδικών χαρών, βάσει των πολύ σαφών και πολύ συγκεκριμένων όρων και ορίων που έχουν θεσπιστεί από την ελληνική νομοθεσία. Δηλαδή, αποστάσεις από το έδαφος, αρμοί και συνδεσμολογία, σταθερότητα, προστατευτικό υλικό, ποιότητα κατασκευής, σταθερότητα κ.λπ.
Αυτή η διαδικασία ολοκληρώνεται την Πέμπτη και πολύ σύντομα, μέχρι τέλος του μήνα, θα αποσταλεί στον Δήμο Τρικκαίων η προβλεπόμενη τεχνική έκθεση με όλες τις παρατηρήσεις που διαπιστώθηκαν. Σημειώνεται ότι ήδη ο Δήμος Τρικκαίων έχει ήδη προχωρήσει σε αποκατάσταση ή επιδιόρθωση ζημιών σε διάφορα όργανα που βρίσκονται σε παιδικές χαρές.

 

Εμφάνιση paidiki1.JPG

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης