"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τσιτσιπάς – Σάκκαρη προκρίθηκαν στα προημιτελικά στο μεικτό διπλό

lafarm

Σχετικά άρθρα

Tο ελληνικό δίδυμο καλύτερο και είχε τον έλεγχο σε όλο τον αγώνα. Στο 8ο γκέιμ οι δύο αθλητές άσκησαν ξανά πίεση στο σερβίς και αυτή τη φορά από το 0-40 ήταν δύσκολο να επανέλθουν οι Καναδοί, με τη Σάκκαρη και τον Τσιτσιπά να κάνουν το πολύ σημαντικό break στην 3η τους ευκαιρία για το 5-3. Χωρίς πρόβλημα στη συνέχεια ο Τσιτσιπάς σέρβιρε για το 6-3 και το σετ.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τσιτσιπάς - Σάκκαρη προκρίθηκαν στα προημιτελικά στο μεικτό διπλό

Στο 2ο σετ η Σάκκαρη και ο Τσιτσιπάς «έσπασαν» γρήγορα το σερβίς των Καναδών, ξανά της Νταμπρόφσκι, για να προηγηθούν με 2-0 και να ανοίξουν το δρόμο προς τη νίκη και την πρόκριση. Στο 6ο γκέιμ η ομάδα του Καναδά απείλησε το σερβίς της Ελλάδας, έχοντας διπλό break point, αλλά ο Τσιτσιπάς έσωσε την κατάσταση και με συνεχόμενα μεγάλα σερβίς, υπερασπίστηκε το σερβίς του για να διαμορφώσει το 4-2, και εκεί ουσιαστικά κρίθηκε ο αγώνας.

Στα προημιτελικά του μικτού διπλού, η Σάκκαρη και ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Αυστραλίας, που αποτελείται από την κορυφαία της παγκόσμιας κατάταξης των γυναικών, Ασλεϊ Μπάρτι και άλλοτε Νο 2 στον κόσμο, Τζον Πιρς. Οι Αυστραλοί κέρδισαν νωρίτερα την Αργεντινή (Ποντορόσκα-Σεμπάλος) με 6-1 και 7-6 (3).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης