"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Ομοφωνία για το Κηπάκι

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με ένα «όπλο» μεταβαίνει αύριο Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, για το ζήτημα της διάβασης του ΟΣΕ στο Κηπάκι Τρικάλων. Πρόκειται για την ομόφωνη επαναβεβαίωση των δύο παλαιότερων (ομοίως ομόφωνων) αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων, για διατήρηση της υπάρχουσας διάβασης στον οικισμό.
Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά τα όσα συνέβησαν το πρωί και την ένταση που δημιουργήθηκε από κατοίκους του οικισμού και τον εργολάβο του έργου της δυτικής περιφερειακής οδού της πόλης των Τρικάλων, σε συνδυασμό με τη θέληση της Περιφέρειας. Ακολούθησε η σύσκεψη στο Δημαρχείο, όπου, μετά τις εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις του Δημάρχου και του εργολάβου, με την Περιφέρεια να επιζητά παράδοση του έργου άμεσα, αποφασίστηκε η κάθοδος στην Αθήνα. Κύριος λόγος αυτής τη μετάβασης, η συζήτηση με τον ΟΣΕ και τους αρμοδίους, της ανάγκης, να διατηρηθεί η υπάρχουσα διάβαση. Ετσι, το ραντεβού κλείστηκε με τον κ. Γρηγόρη Σαμπατακάκη, διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού του ΟΣΕ, για αύριο το μεσημέρι. Στη συνάντηση θα είναι παρών και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός.
Ο κ. Παπαστεργίου σήμερα, σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων και ενημερώνοντας τους δημοτικούς συμβούλους για τα όσα συνέβησαν, έλαβε την ομόφωνη στήριξη όλων των παρατάξεων, για:

  • Επαναβεβαίωση των δύο αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (υπ’ αριθμ 13 και 131/12014
  • Διατήρηση της διάβασης στο Κηπάκι, παράλληλα με τη νέα διάβαση με τον δυτικό περιφερειακό δακτύλιο
  • Το κόστος συντήρησης και λειτουργίας των δύο ΑΣΙΔ, να το επωμιστεί ο ΟΣΕ.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης