"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.2 C
Trikala

Οριστική αποχή των παικτών του Παναθηναϊκού από την προπόνηση

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μάταια περίμενε το προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού τους παίκτες της ομάδας στο Κορωπί για την προπόνηση της Δευτέρας (7 μ.μ.), καθώς ουδείς «πράσινος» έδωσε το «παρών» μετά από απόφαση των ποδοσφαιριστών να απέχουν από τις προπονήσεις. 

Λίγες ώρες νωρίτερα οι αρχηγοί του «τριφυλλιού» επικοινώνησαν με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου και του ανακοίνωσαν την απόφασή τους, με τον πρώτο αρχηγό Δημήτρη Κουρμπέλη να υπογραμμίζει ότι «είμαστε όλοι μία ομάδα, όχι δύο διαφορετικές και έτσι πρέπει να αντιμετωπιζόμαστε. Ή θα πληρωθούν όλοι τα χρήματα που μας έχετε υποσχεθεί, ή δεν θα κατέβουμε για προπόνηση μέχρι να πληρωθούν όλοι…». 

Ο κ. Κωνσταντίνου του απάντησε πως γίνεται ό,τι περνάει από το χέρι του για να διευθετηθεί το πρόβλημα, καθώς επίσης και ότι έχει διαβεβαιώσεις πως την Τρίτη θα πληρωθούν οι Έλληνες το 30% του Δεκέμβρη και στο τέλος της εβδομάδας θα γίνει το αντίστοιχο με τους ξένους.

Επί της ουσίας η αποχή από τις προπονήσεις αναμένεται να συνεχιστεί και την Τρίτη από τη στιγμή που δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι δραματικά τις επόμενες ώρες στο κομμάτι των πληρωμών, ενώ ειδικά οι ξένοι παίκτες του Παναθηναϊκού βρίσκονται στα όριά τους και δεν αποκλείεται να έχουμε άμεσα καταθέσεις προσφυγών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης