"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.9 C
Trikala

Οταν η κυβερνητική εκπρόσωπος Α.Πελώνη κατήγγειλε τη ΝΔ και τους υπουργούς που σήμερα εκπροσωπεί…

lafarm

Σχετικά άρθρα

Παλιές αναρτήσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου από τον καιρό που ήταν δημοσιογράφος κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, εκθέτοντας την για κριτική που ασκούσε σε πολιτικούς, με τους οποίους σήμερα βρίσκεται μαζί στη Νέα Δημοκρατία. Βορίδης, Γεωργιάδης, Σαμαράς και οι ακροδεξιές απόψεις τους φαίνεται πως βρίσκονταν διαχρονικά στο στόχαστρο της Αριστοτελίας Πελώνη τα προηγούμενα χρόνια, όπως και ο σημερινός υπουργός Προστασίας του Πολίτη, και εκείνη σίγουρα θα ευχόταν να είχε διαγράψει αυτά τα tweets πριν ανακαλυφθούν από τον κόσμο του twitter.

Αριστοτελία Πελώνη / Οι αναρτήσεις που θα ήθελε να έχει σβήσει - Οι  ειρωνείες για υπουργούς και στελέχη της ΝΔ | Αυγή

Εκτεθειμένη εντός και εκτός κυβέρνησης βρίσκεται η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη την Πέμπτη, και μάλιστα χάρη σε δικές της παλαιότερες αναρτήσεις. Στον κόσμο του διαδικτύου μπορείς να βρεις τα πάντα, αλλά η τόσο καλή του μνήμη μπορεί να σε προδώσει ορισμένες φορές. Όπερ και εγένετο στην περίπτωση της Πελώνη, όπου παλιότερες αναρτήσεις της ανασύρθηκαν, αφήνοντας την έκθετη σε προσωπικές της πολιτικές απόψεις.

Με πορεία στον χώρο της δημοσιογραφίας, η Αριστοτελία Πελώνη, μεταπήδησε στην πολιτική και η μνήμη του διαδικτύου ήρθε να της θυμίσει πως «ό,τι γράφει, δεν ξεγράφει».  Το φως της δημοσιότητας είδαν προσωπικές της απόψεις και εκτιμήσεις για πρόσωπα της πολιτικής, από την περίοδο των σκληρών μνημονίων το 2012. Αναρτήσεις της στο Twitter για πολιτικούς με τους οποίους σήμερα συμπορεύεται κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με το hashtag #Πελωνη_σβηνε να τρεντάρει.

Η σημερινή κυβερνητική εκπρόσωπος ειρωνευόταν με ανάρτησή της τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, γράφοντας: «Αυτό που ΚΑΙ ο Χρυσοχο’ι’δης θέτει εαυτόν στην υπηρεσία της χώρας για να τη σώσει με ξεπερνά. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί δεν υπάρχει σωτήρια, ε;». Υπενθυμίζουμε πως ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είναι εν ενεργεία Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Η χρεοκοπία των 2 μεγάλων κομμάτων φαίνεται και απ’το ότι άμεσα στην τρέλα Βορίδης και Γεωργιάδης φαίνονται λογικοί και mainstream. Μεγαλεία!!» ανέφερε σε άλλη της ανάρτηση. Υπενθυμίζουμε πως ο Μάκης Βορίδης είναι υπουργός Εσωτερικών, στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και ο Άδωνις Γεωργιάδης Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Για τον Γεωργιάδη μάλιστα είχε γράψει και «Οχι αλλα δημοσια σιροπιασματα Αδωνη – Καρατζαφερη….λυπηθειτε μας…».

«”Πρέπει να περιφράξουμε το ιερό μας οικόπεδο”… γράφει ο Κικίλιας στον πρόλογο νέου βιβλίου για την ΑΟΖ…Τα λόγια είναι περιττά…», έγραφε η κυβερνητική εκπρόσωπος για τον σημερινό υπουργό Υγείας. Κερασάκι στην τούρτα το γεγονός ότι η Αριστοτελία Πελώνη έπαιρνε το μέρος του Νίκου Παππά, την εποχή που δίνονταν οι τηλεοπτικές άδειες, σημειώνοντας πως «σε ενάμισυ χρόνο κάναμε ο,τι δεν έκαναν αυτοί σε 27, λέει ο Νίκος Παππάς. Η αλήθεια να λέγεται…».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης