"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Οφειλόμενες επισημάνσεις στην έπαρση του περιφερειάρχη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τρεις οφειλόμενες επισημάνσεις για το πρόγραμμα χρήσης της τηλεϊατρικήςς και της εφαρμογής Dr. Button κόντρα στην επιδημία και τη συμμετοχή στα Πανευρωπαϊκά βραβεία για την καινοτομία στην πολιτική.

Κώστας Αγοραστός στο Τι Νέα Λάρισα;
«Eίναι τιμητικό να αναγνωρίζουν την προσπάθεια που γίνεται μέσα από συνεργασίες προς όφελος της κοινωνίας. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό εργαλείο αντιμετώπισης μέσω καταγραφής του ρυθμού διάγνωσης του κορωνοϊού που εφαρμόσαμε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Dr. Button και τους γιατρούς, αποσπώντας μάλιστα και τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού. Συνεχίζουμε με τόλμη και πρωτοπορία και με μοναδικό γνώμονα πάντα το καλό του κοινωνικού συνόλου.»

TΡΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

1ον Η ίδια εταιρεία ,την ίδια δράση και μη αφιλοκερδή προσφορά την έχει προσφέρει σε πλείστες όσες περιφέρειες ανά την Ελλάδα με το ίδιο ακριβώς αντικείμενο.

2ον Οι καθυστερήσεις να βρεις ιατρό στην συγκεκριμμένη εφαρμογή είναι τόσο μεγαλες που η λογική αντιμετώπισης του επίγοντος εκλείπει. Τι νόημα έχει η συμβουλευτική για έναν ασθενή με συμπτώματα Covid 19 σε ραντεβού μετά από πέντε ημέρες ;

3ον Να συγχαρούμε την πόλη της Μπρατισλάβας που νίκησε στον συγκεκριμένο διαγωνισμό και στην υποκατηγορία Coping with Covid 19.

Eμείς θα αρκεστούμε στην μη συμμετοχή μας στους 10 φιναλιστ και στην επικοινωνιακή μπερλουσκονικής τάξης υπεροπλία του κ Αγοραστού .

Την άλλη φορά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης