"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.2 C
Trikala

ΟΧΙ στο κλείσιμο τράπεζας Πειραιώς στην Πύλη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο δήμαρχος Κώστας Μαράβας, στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους πως, είναι μια απόφαση ακατανόητη που δείχνει έλλειμμα ευαισθησίας προς το κοινωνικό σύνολο, καθώς το κατάστημα αυτό είναι το μοναδικό που εξυπηρετεί τους κατοίκους στις τραπεζικές τους συναλλαγές.

Η Τράπεζα Πειραιώς εξυπηρετεί μια τεράστια περιοχή. Οι χιλιομετρικές αποστάσεις σε σχέση με τα πλησιέστερες Τράπεζες ξεπερνούν τα 50 χλμ. Εξυπηρετεί λοιπόν μια αρκετά μεγάλη περιοχή.

Παραβρέθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης, ο πρόεδρος Επιμελητηρίου Βασίλης Γιαγιάκος, ο πρόεδρος Εμπορικού συλλόγου Τρικάλων Χρήστος Μπλουγούρας, ο Κώστας Βοιτσίδης, ο Ηλίας Βλαχογιάννης, ο Γιάννης Μπουτίνας, ο Χρήστος Ζαραμπούκας, Κώστας Κουφογάζος, οι αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.

Στη συνέχεια έγινε συμβολική κατάληψη της τράπεζας, από τους εργαζόμενους στο δήμο, αλλά και από τους κατοίκους της περιοχής. Αποδόθηκε το ψήφισμα και κλείστηκε το ραντεβού για συνάντηση με εκπροσώπους της Διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς, προκειμένου να ενημερωθούν για τα νέα δεδομένα και τι ήταν αυτό που οδήγησε στην αναστολή  λειτουργίας του υποκαταστήματος αύριο το πρωί στη Λάρισα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης