"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Ο αγωνιστικός απολογισμός της ΜΟΛΕΤ για το 2014

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ENDURO 2014 οι αθλητές Ζώρας Αλέξιος κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία Ε1 και τρίτος στη γενική, στη κατηγορία Ε2 ο Τρίγκας Ιωάννης κατέλαβε την δεύτερη θέση, όπως και στην γενική,στη κατηγορία Ε3 ο Τρίγκας Αθανάσιος κατέλαβε την Τρίτη θέση.

Επίσης οι τρεις πρωταγωνιστές στο ελληνικό πρωτάθλημα Εnduro συμμετείχαν και σε διεθνείς Αγώνες Enduro στη Καλαμπάκα τον Μάιο 2014 στον οποίο αγώνα διακρίθηκαν την πρώτη μέρα ως οι καλύτεροι έλληνες αθλητές.

Είχαμε διακρίσεις και σε αλλά αγωνίσματα στο μηχανοκίνητο αθλητισμό Στο περιφερειακό SCRAMPLE κεντρικής Ελλάδος οι αθλητές της κατέλαβαν θέσεις μέσα στην εξάδα σε όλες της κατηγορίες ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΟΤΙΤΣΙΟΣ ΚΩΦΟΣ ΘΩΜΑΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΖΙΩΡΑΣ ΜΠΑΤΑΤΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΡΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΑΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΚΑΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣ .

Επίσης στο τελικό του πανελλήνιου scrample πρωταθλητής αναδείχτηκε ο ΑΛΕΞΗΣ ΖΩΡΑΣ .

Είχαμε συμμετοχή και με δυο αθλητές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας στις Σέρρες με θέσεις μέσα στην εξάδα τον ΠΑΠΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΖΑΧΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ.

Και τέλος αξίζει να αναφέρομαι ότι η λέσχη μας κατέλαβε την πρώτη θέση στην Ελλάδα για δεύτερη χρονιά στο πρωτάθλημα ENDURO 2014.

Χάρι στους πρωτοκλασάτους αθλητές στο αγώνισμα.

Ευχόμαστε στους αθλητές να είναι γεροί και να φέρνουν πάντα τέτοια αποτελέσματα για να μπορέσει επιτέλους ο μηχανοκίνητος αθλητισμός να πάρει τον χώρο που του αναλογεί στη χώρας μας , με την βοήθεια της πολιτείας και τον ιδιωτών ως χορηγών των αθλητών και αγώνων ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε το ευρωπαϊκό επίπεδο.

TO ΔΣ ΜΟΛΕΤ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης