"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

7 C
Trikala

Ο ακέραιος Τρικαλινός δικαστής επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΙΚΗΣ.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εχει ως αιχμή του δόρατος την άρτια νομική του κατάρτιση , η οποία μάλιστα συνδυάζεται με πλούσιο συγγραφικό έργο («Ευρετήρια Εκκλησιαστικού Δικαίου», «Μικτά Ορκωτά Δικαστήρια» και «Το καθεστώς του ιερού χώρου των Αγίων Μετεώρων»).

Ασχολείται συστηματικά με το Εκκλησιαστικό Δίκαιο και έχουν εκδοθεί περί τους δέκα τόμους με έργα του στο επιστημονικό αυτό αντικείμενο.

Στα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνεται και η ενασχόληση με την εκκλησιαστική υμνογραφία.

Πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό. 

Πρόκειται για τον συμπολίτη κ. Γιώργο Αποστολάκη πρώην αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου τον οποίο οι πληροφορίες φέρουν να τίθεται επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του νέου κόμματος ΝΙΚΗ.

Χειρίστηκε πολλές και δύσκολες υποθέσεις κατά τη πορεία του στο Δικαστικό Σώμα, ενώ έχει περάσει στην ιστορία ως ο δικαστής που καταδίκασε τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο.

Ο υποψήφιος της «Νίκης», που έλκει την καταγωγή του από τα Φάρσαλα, στη δήλωση υποψηφιότητάς του αναφέρει μεταξύ άλλων : ” Έχω ακόμη στα αυτιά μου την προτροπή του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου, «Αν δεν αντιδράσουμε, θα σηκωθούν οι πρόγονοί μας απὸ τους τάφους… Αν οι Χριστιανοὶ δεν ομολογήσουν, δεν αντιδράσουν, αυτοὶ θα κάνουν χειρότερα. Ενώ, αν αντιδράσουν, θα το σκεφθούν…». Ξέρω ότι και οι άνθρωποι της «ΝΙΚΗΣ» σ’ αυτήν την προτροπή υπακούσαντες δίνουν τον αγώνα τους…”.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτό δεν είναι κόμμα..είναι “δούρειος ίππος ” των Ρώσων και απευθύνεται στους ψεκασμένους θρησκόληπτους… προσοχή γιατί θα αποδειχθούν “νάρκες” για το δημοκρατικό μας πολίτευμα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης