"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

7 C
Trikala

Ο ΑΟΤ με καλή εμφάνιση κέρδισε τα Χανιά με 2-1

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το παιχνίδι όπως το κάλυψε το www.sportrikala.gr:

Χαμηλό αποδείχτηκε για τον ΑΟΤ το εμπόδιο των Χανίων τα οποία δεν προβλημάτισαν καθόλου τους «κυανέρυθρους» παρά το γεγονός ότι στο πρώτο 45λεπτο είχαν κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Μπλάζιτς.

Στην επανάληψη όμως και παρά το γεγονός ότι κακώς στο ξεκίνημα ο διαιτητής Φωτιάς δεν απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Μπλάζιτς που ανέτρεψε ως τελευταίος παίκτης τον Κουσκουνά έξω από την περιοχή και ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ τα Τρίκαλα επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους, πέτυχαν δύο όμορφα γκολ με τους Στεφάνοβιτς (59’), Κουσκουνά (70’) και πήραν ένα σημαντικό τρίποντο.

SONY DSC

Τα Χανιά που μέχρι το 89’ δεν είχαν κάνει ούτε ένα σουτ στον νεαρό Γιδόπουλο σκόραραν με απευθείας χτύπημα φάουλ του Μασάδο «ξενερώνοντας» κάπως τους 5.000 περίπου Τρικαλινούς που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Τα Τρίκαλα με την νίκη τους αυτή μείωσαν στους τέσσερεις τους βαθμούς της διαφοράς από την ΑΕΛ και είναι μόνα δεύτερα στην βαθμολογία.

SONY DSC

Το παιχνίδι «σφύριξε»  ο κ. Φωτιάς απο την Πέλλα που έκανε αρκετά λάθη παρά το γεγονός ότι το ματς ήταν εύκολο με βοηθούς τους κ.κ. Τσιαμπάση (Κοζάνης), Τζιουβάρα (Κοζάνης). 40ς διαιτητής ο κ. Τάσης (Ηπείρου). Έδειξε κίτρινες κάρτες στον Μουμίν (54′), Παπαργυρίου (69′), Γκονζάλες (82′)  των Τρικάλων και στους  Παγώνη (45+), Μπλάζιτς (46′)  των Χανίων

ΑΟ Τρίκαλα (Κ. Παναγόπουλος): Γιδόπουλος, Λαμπάκης, Παπαργυρίου, Ζώνας, Παπαναγιώτου, Μουμίν, Ριζογιάννης, Δουκάκης (77′ Γκμπαλέ), Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς (90′ Μακρίδης), Γκονζάλες (82′ Χαροντάκης)

ΑΟ Χανιά (Θ. Γράφας): Μπλάζιτς, Παγώνης, Μασάδο, Καρτσαμπάς, Νυκτάρης (34′ Γκέσιος), Διαμαντόπουλος, Σαϊνέ (67′ Σαντερσον), Λίτα, Μπριλάκης, Μπουζούκης(77′ Ρίκα), Σταμάτης

 

(*) Χαλί το γήπεδο με τον νέο χλοοτάπητα. Έχει αλλάξει όψη το γήπεδο, νέο υπερσύγχρονο κυλικείο και νέα γραφεία της ΠΑΕ στο στάδιο.

(*) Ξεκινάει και πάλι ο νεαρός Τρικαλινός Νίκος Γιδόπουλος κάτω απο τα γκολποστ.

(*) Εξαιρετικός ο καιρός, πάνω απο 5.000 φίλαθλοι στο γήπεδο για το παιχνίδι.

7′ Πρώτη καλή στιγμή, ο Λαμπάκης απο καλή θέση, ούτε σουτάρει, ούτε πασάρει με αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει άουτ

14′ Ο Μπλάζιτς αποκρούει σουτ του Γκονζάλες μέσα απο την περιοχή

32′ Σουτ του Ριζογιάννη μαζεύει ο Μπλάζιτς

(*) Συμπληρώθηκε το ημίωρο. Παθητικό ποδόσφαιρο απο τα Χανιά, τα Τρίκαλα δεν βρίσκουν διόδους για να φτάσουν στο γκολ

To δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει με μεγάλη φάση. Ο Μπλάζιτς έξω απο την περιοχή ανατρέπει τον Κουσκουνά. Οι παίκτες των Τρικάλων ζητούν αποβολή γιατί ήταν τελευταίος παίκτης (όντως)  αλλά αφού συμβουλεύεται ο κ. Φωτιάς τον επόπτη του δείχνει κίτρινη κάρτα.

59′  ΓΚΟΟΟΟΟΛ 1-0 τα Τρίκαλα με τον Στεφάνοβιτς να «ματιάζει» την γωνία του Μπλάζιτς γυρίζοντας έχοντας την πλάτη στο τέρμα μετά ωραία ενέργεια του Γκονζάλες

66′ Σουτ του Δουκάκη έξω απο την περιοχή πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του Μπλάζιτς

67′ Μετά απο εντυπωσιακή ενέργεια Κουσκουνά ο Ριζογιάννης μόνος απέναντι στον Μπλάζιτς πλάσαρε άουτ!

70′ ΓΚΟΟΟΛ Απο τραγικό λάθος της άμυνας των Χανίων η μπάλα στον Κουσκουνά και αυτός με άψογο πλασέ «κλειδώνει» το παιχνίδι, 2-0

89′ Στην πρώτη φάση που κάνουν τα χανιά σημειώνουν γκολ με απευθείας χτύπημα φάουλ του Μασάδο

Τέλος αγώνα, 2-1 τα Τρίκαλα επί των Χανίων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης