"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.8 C
Trikala

Ο Βασίλης Νανάκης στο Θεσσαλικό Θέταρο

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Ένας ανεξάρτητος δημιουργός (σκηνοθέτης –ηθοποιός), ο Βασίλης Νανάκης, εκπροσωπεί τα Τρίκαλα στο Θεσσαλικό Θέατρο με δυο σκηνοθεσίες.

Πρόκειται για τα έργα «Γυάλινος Κόσμος» του Τενεσί Ουίλιαμς και «Η ευκαιρία της ζωής της» του Άλαν Μπέννετ με τα οποία συμμετέχει στο φετινό καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Θεσσαλικού Θεάτρου που παρουσιάστηκε χθες στο θέατρο του Μύλου στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνέντευξης Τύπου.

Με στόχο την γνωριμία του κοινού της Λάρισας με σπουδαίους καλλιτέχνες και σύγχρονες θεατρικές προσεγγίσεις, οι άνθρωποι του Θεσσαλικού Θεάτρου και του Δήμου Λαρισαίων έδωσαν στη δημοσιότητα τα έργα και τις θεατρικές ομάδες που περιλαμβάνονται στο φετινό πολυδιάστατο και πλουραλιστικό πρόγραμμα το οποίο ξεκινά από τις αρχές Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται την ερχόμενη Άνοιξη.


Τόσο ο Βασίλης Νανάκης όσο και οι υπόλοιποι σκηνοθέτες που συμμετείχαν στο πάνελ, κάλεσαν τον κόσμο να πάει στις παραστάσεις, να γεμίσει τις αίθουσες και να απολαύσει ένα πραγματικά ξεχωριστό πρόγραμμα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι συμμέτοχοι και συνοδοιπόροι του Βασίλη Νανάκη στη σημαντική αυτή συνεργασία είναι ο μουσικός- συνθέτης Ανδρέας Τσέγας που έγραψε τη μουσική του Γυάλινου Κόσμου, η σκηνογράφος Εβελίνα Δασκαλοπούλου, οι ηθοποιοί Αντονέλλα Χήρα, Λίνα Μαργώνη, Άγγελος Αντωνίου και η χορογράφος –χορεύτρια Ρούλα Καραφέρη. Στο μακιγιάζ ο Δημήτρης Τσαπραλής.
Ευκαιρίας δοθείσης ο καλλιτέχνης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς το θεατρόφιλο κοινό των Τρικάλων που τον στηρίζει με κάθε τρόπο τα τελευταία χρόνια που ζει και δημιουργεί στην πόλη.

«Κλείστε τις ηλεκτρονικές συσκευές και τους υπολογιστές – πηγαίνετε θέατρο! Γεμίστε ολόκληρες σειρές καθισμάτων κοντά και μακριά από τη σκηνή, ακούστε το λόγο και κοιτάξτε τις ζωντανές εικόνες! – είναι θέατρο αυτό μπροστά σας, μην το παραγνωρίζετε και μη χάνετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σ’ αυτό – είναι ίσως η πολυτιμότερη ευκαιρία που έχουμε τη δυνατότητα να βιώσουμε από κοινού, μέσα στις μάταιες και βιαστικές ζωές μας» Ανατόλι Βασίλιεφ (Ρώσος σκηνοθέτης, παιδαγωγός και ερευνητής).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης