"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Ο Βλαχογιάννης στην τηλεόραση του ΑΣΤΡΑ: Όλα στο φως, η «αφωνία» του κ. Τσίπρα θα πάρει τέλος.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στο δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του ΑΣΤΡΑ και στους δημοσιογράφους Μάκη Θεοδώρου και Ιωάννα Μπουροπούλου, μίλησε ο πρ. Νομάρχης και Βουλευτής Τρικάλων Ηλίας Βλαχογιάννης.

Όπως τόνισε ο πρώην βουλευτής :
«Η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, είναι καλοδεχούμενη. Γιατί θα μας δοθεί η ευκαιρία να αναφερθούμε διεξοδικά στα δικά μας «πεπραγμένα» και στα «έργα και τις ημέρες» της δικής τους διακυβέρνησης», τόνισε ο κ. Βλαχογιάννης.


Επειδή οι πολίτες διατηρούν ακόμη νωπή τη μνήμη τους για την αποτυχημένη τετραετία ΣΎΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ,θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τι πέτυχε η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αυτά τα τριάμισι χρόνια, παρά τις τόσες αντιξοότητες και δυσμενείς παράγοντες.


Οι πολίτες θα πληροφορηθούν για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το Μεταναστευτικό και τον φράχτη στον Έβρο, που κατά τον Δημήτρη Τζανακόπουλο «αντίκειται στο διεθνές δίκαιο»!!! Και να μας εξηγήσουν τι μεταναστευτική πολιτική θέλουν. Μήπως επανάληψη του 2015-19;


Θα συνεχίσουν τη βρώμικη προπαγάνδα για τη «μικρή Μαρία» ή θα έχουν τη γενναιότητα να ζητήσουν επιτέλους μια συγνώμη;


Οι πολίτες περιμένουν απαντήσεις για τα καταγγελλόμενα επώνυμα στο Ειδικό δικαστήριο, περί μαύρου χρήματος προς τα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ ,ως και τις προσπάθειες για το «SYRIZA CHANNEL» .

Ακόμη περιμένουν τις απαντήσεις για τους κουκουλοφόρους ψευδομάρτυρες της NOVARTIS, που τώρα πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη, στήνοντας καινούργιες δουλειές.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μετάφραση(κατ΄άποψιν) κειμένου, με τίτλο ”θα μας δοθεί η ευκαιρία να αναφερθούμε διεξοδικά στα δικά μας πεπραγμένα” ήτοι:
    1.Οι πολίτες θα πληροφορηθούν για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το Μεταναστευτικό και τον φράχτη στον Έβρο.
    2.Θα συνεχίσουν τη βρώμικη προπαγάνδα για τη «μικρή Μαρία»(οι του ΣΥΡΙΖΑ).
    3.Οι πολίτες περιμένουν απαντήσεις για τα καταγγελλόμενα επώνυμα στο Ειδικό δικαστήριο, περί μαύρου χρήματος προς τα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ ,ως και τις προσπάθειες για το «SYRIZA CHANNEL».
    4.Ακόμη περιμένουν τις απαντήσεις για τους κουκουλοφόρους ψευδομάρτυρες της NOVARTIS, που τώρα πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη, στήνοντας καινούργιες δουλειές.
    Άρα ΌΛΟ το(εκτός θέματος) κείμενο, αναφέρεται στο τι έκανε και τι κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Κάποια ΝΔ και τι έκανε ή ΔΕΝ έκανε,δεν αναφέρεται πουθενά.
    Ο συντάξας, προσπαθεί να ξεπεράσει τους ομοϊδεάτες του στην κούρσα του αντι-ΣΥΡΙΖΑ. Καμία προσπάθεια διαφοροποίησης, με σκοπό την ουσιώδη αυτοπροβολή του. Προσφάτως δε, εξετέθη (οφσάιντ το λένε) με τα Γλυπτά του Παρθενώνα, που νόμισε ότι έρχονται, αφού το είπε το Χαρβαρντόπαιδο(και εδώ ”χτυπώντας” τον ΣΥΡΙΖΑ). Οι άλλοι, ως πονηροί, απείχαν.Αλήθεια κ. Βλαχογιάννη, με το χέρι στην καρδιά, μετά από τέτοια θητεία στο Σώμα και όλα όσα βιώσατε και πράξατε ως Νομάρχης, πιστεύετε ότι ο παριστάνων τον Πρωθυπουργό σήμερα( και ο προηγούμενος) είναι πιο έξυπνος και δραστήριος από εσάς; Γιατί εγώ, πιστεύω το αντίθετο.
    Υ.Γ. Θα ζητήσετε εσείς επισήμως συγγνώμη, όπως ο δεύτερος τη ιεραρχία στην ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, για την φαρμακευτική κάνναβη; Θέλει κότσια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης