"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14 C
Trikala

Ο Βουλευτής Γ. Κυρίτσης & ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Παν. Τσιάρας «κλείνουν το μάτι» στον ΣΥΡΙΖΑ

lafarm

Σχετικά άρθρα

0000000000000
Μόνο αρνητικούς δεν θα έλεγε κανείς τον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Τρικάλων Γιώργο Κυρίτση αλλά και τον γραμματέα της τοπικής οργάνωσης Παναγιώτη Τσιάρα , να κατέλθουν υποψήφιοι για το βουλευτικό αξίωμα σε μια πιθανή – κατά πως φαίνεται- προγραμματική συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό γιατί μια πιθανή συνεργασία της ΔΗΜΑΡ με τον κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μια πολιτική συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται πως όχι μόνο δεν βρίσκει αντίθετα τρικαλινά στελέχη της παράταξης του Κουβέλη, τα οποία αρχίσουν να επεξεργάζονται και κάποιες δεύτερες σκέψεις.Με δηλώσεις τους στην εφημερίδα Πρωινός Λόγος και την Ευαγγελία Σωτηρίου Βουλευτής και Γραμματέας της ΔΗΜΑΡ δείχνουν να “κλείνουν το μάτι” προς τον τοπικό Σύριζα.
00000000000000000
Με ορατό δηλαδή το ενδεχόμενο της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, ο νυν βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Ν. Τρικάλων κ. Γιώργος Κυρίτσης δεν λέει όχι σε μια πιθανή προοπτική να κατέλθει υποψήφιος στα Τρίκαλα με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον βέβαια θα έχουν ξεκαθαρίσει σε κεντρικό επίπεδο κάποια πράγματα μεταξύ Τσίπρα και Κουβέλη.
«Αν υπάρξει μια κεντρική συμφωνία των δύο κομμάτων, η αλήθεια είναι πως δεν θα έλεγα όχι σε μια δική κάθοδο στις εθνικές εκλογές με το τρικαλινό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ένα σενάριο που μπορεί να προκύψει γιατί πια ο πολιτικός χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αλλιώς και οι πολιτικές εξελίξεις είναι πλέον απρόβλεπτες», δηλώνει ο κ. Κυρίτσης.
Ο ίδιος βέβαια έχει ξεκαθαρίσει πως ούτως ή άλλως θα είναι και πάλι υποψήφιος αλλά τυχόν πρόωρες εθνικές εκλογές θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας παραπάνω για την παράταξη της Δημοκρατικής Αριστεράς.

00000000000
«Ζεστός» εμφανίζεται και ο γραμματέας
Δεν είναι όμως μόνο ο τρικαλινός βουλευτής κ. Κυρίτσης που «φλερτάρει» με την πιθανή προοπτική μιας θέσης στο ψηφοδέλτιο της ανατροπής του Τσίπρα.
Λίγο πιο κεκαλυμμένα, αλλά με θετική διάθεση, έχει αρχίσει να τοποθετείται και ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς Τρικάλων κ. Παναγιώτης Τσιάρας, που σπεύδει να δηλώσει πως κανείς δεν δικαιούται να κάνει πίσω.
Ο ίδιος αποφεύγει ξεκάθαρα να απαντήσει αν επιθυμεί να είναι υποψήφιος σε μια τέτοια πιθανή συνεργασία αν υπάρξει κεντρική συμφωνία και “κλείσουν” και περιφερειακά κάποιες υποψηφιότητες, αλλά πολέμιος μιας τέτοιας ιδέας, δεν είναι. «Είναι αποφάσεις που θα ληφθούν από τα συλλογικά όργανα της παράταξης και κάθε στέλεχος θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει», είναι μια από τις τελευταίες απαντήσεις του κ. Παναγιώτη Τσιάρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης